Tuesday, September 20, 2011

One in a million




i don't have much time. justtttttt.... aku nak merepek yang cara Emily main gitar sangat cool and smart. ce tengok. Emily dan gitarnya penuh bergaya. i love the way you are. siyes wa cakap sama lu.

ok tak lupa jugak this song pon sangat cool. tengok la sape yang nyanyi kalo bukan abang cu aku ni kan!! hahahaha. ok jom layan abang cu aku plak yang nyanyi. ni ori from him special dedicated to his adek. hehehehe. zassssssss..



p/s: thanx abang cu..


6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

emily memang rare!

cimOt said...

@Anisa Hang Tuah
yes! just look at her hand..

adrinaqamarina said...

ada lagi sorang nama nana ape entah. budak sarawak. tu pon main lagu neyo ni best jugak.


ce terai cimot main. mesti lagi awesome! :P

cimOt said...

@adrinaqamarina
kekadang suke layan orang lain yg nyanyi satu2 lagu tu..

aku maen je gitar merah kat rumah tu..tp hancur laaa..hahaha

green said...

she's a monster

cimOt said...

@green
euwwwww...tatutnyeee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...