Tuesday, February 21, 2012

mimik MOMOK contest

ENTRY MELEKAT!! GO TO THE NEXT POST FOR THE NEW UPDATE !!


ATTENTION ! ATTENTION ! ATTENTION !
please pay attention!


(update)
tarikh tutup:
21-02-2012


(latest update)
sponsor



PEMENANG HADIAH UTAMA
akan memenangi sebuah buku nota contengconteng tajaan contengconteng



so, tunggu ape lagi?? jangan berlengah lagi, jangan nak cakap kejap lagi kejap lagi tapi bertindak sekarang. kalau tidak anda akan melepas laaaaaa. ingat senang ke nak dapat peluang macam ni?

syarat-syaratnya ialah:


  1. mesti lah seorang rakyat Malaysia yang mempunyai blog sendiri.
  2. be my follower, kang salahkan gua kalo tak tahu update kontes ni.
  3. buat satu entry bertajuk "mimik MOMOK contest by CIMOT".
  4. letak la banner kat atas ni dalam entry dan side bar(tak wajib).


langkah-langkah penyertaan:

make sure setiap syarat dipenuhi. kalo tak automatik terbatal laaa ye. tak dapek den nak nolongnya.

ok. ape yang dimaksudkan dengan mimik momok ni? apekebende nye? benatang apa nak buat sebenarnya?

 mimik momok tu bukanlaaa mimik hantu sebenarnya. skadar nama nak kasi awesome. hahaha. mimik momok yang aku maksudkan ialah ekspresi muka yang pelik lagi entah pape. or simply said CANDID!!

aku tak suke nak buat kontes yang complicated bagai tu semua. simple je. just letak gambar sendiri atau beramai-ramai tapi tuan empunya diri mesti ade sekali ye. satu gambar je! pastu letak caption yang menarik. simple tapi padat. hehehe.

eh lupe plak! nak letak gambar macam mana ye dak? haaaaa. aku tak suke gambar yang cun, yang cantik, yang gojes, yang hensem, yang tampan, yang bergaya tu semua. semua  tu da selalu tengok dan terlampau banyak kalo nak.dah biasa laaa tengok. takmo daaa. tapi aku nak gambar mimik muka yang pelik-pelik, entah apa-apa, nak buat muka hodoh pon boleh, contohnya muka terkemut-kemut tahan berak ke. tak kesah laa! ikut kreativiti masing-masing. the point is KREATIVITI!

*gambar juga mesti original! taknak yang edit photoshop!

contoh-contohnya boleh la tengok macam 
dan ini laaa the best example:
kau lah inspirasi wahai Ayie!!

dan jangan lupa tag 2 orang or lebih and make sure diorang tahu.

dan akhir sekali, dah siap semua tu sila tinggalkan link anda pada ruangan komen.

haaaa. senang je kan? kan? kan? so, ape lagi? jom laaa!

hadiah tak ade la gempak. biasa-biasa aje.

3 pemenang akan mendapat TOPAP RM10 + special design stickers setiap seorang

OR
OR

tapi bergantung juga. sekiranya ada yang nak jadi sponsor, maka hadiah akan bertambah dan peluang nak tambah pemenang pon akan menjadi lebih cerah. jeng jeng jeng. jangan malu jangan segan kalo sesape yang dah berniat nak jadi sponsor ke. acewahhhhh.

UPDATE!!!
new sponsor!!

3 pemenenag bertuah akan dapat satu sticker ada muke sendiri yang akan di design oleh yousof

dan 

5 pemenang saguhati akan dapat satu sticker comel lote mcam ni




pemenang akan dipilih berdasarkan gambar paling menarik dan kreatif di mata juri beserta cerita. hihihi.

tarikh tutup:
21-02-2012
alkisahnya nak nampak cantek tarikh ni
21022012

sebarang pertanyaan atau pernyataan boleh diemelkan terus kepada cimotcute13@yahoo.com


selamat menjamu kontes!!
hahaha



p/s: berdebor jugak nak buat bende ni.


64 comments:

YOUsoF said...

Gambar Ayie memang terbaik!! ;D


Cimot kalau aku tak join tapi aku nak jadi sponsor boleh ka? Hadiah aku boleh bagi dalam bentuk pelekat. Kalau ok kasi angguk itu kapala.. hehe

http://pelekatku.blogspot.com

Ayie a.k.a Nyei said...

*facepalm muke kau* hahahahahahaha retard gile muke aku rupe nyer hahahahahaha

Ayie a.k.a Nyei said...

bermakna aku pun takleh join la ni kan? alaaaa hahahak

c'axoera said...

heheeh best of luck!


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/spontaneous-of-sayings.html

cimOt said...

@YOUsoF
ko tak tengok lagi pic dye yg lain..pecah perut ohh..

weyhhh...aku terima saje sesape yg nak bersponsor..YE! aku angguk kepala~~

emel me the details..tq

Cik Jari said...

http://cikjari.blogspot.com/2011/12/mimik-momok-contest-by-cimot.html


aku malu..bukan control ayu...ade yg pelik sgt tapi tak pakai tudung..so aku pilih yg agak pelik n confirm tak cun....haha...take a look ya

cimOt said...

@Ayie a.k.a Nyei
asal tak boleh plak?? join je laaa..tu contoh je..ko mesti boleh buat mimik momok lg awesome!!hahaha

cimOt said...

@c'axoera
taknak try ke??

cimOt said...

@Cik Jari
waaaaahhh..1st contestant!! cayalaaaa cik jari..thanx..

oranglidi said...

peh. ingatkn kena wat muke mcam momok. hahaha. candid rupenye.

Liana said...

teringin la plk nk join..
tapi xde pic candid la plak..

YOUsoF said...

Tau dah, dekat blog dia macam pesen muka ada.. kehkehkeh

Email sudah dibalas.. ;D

Lea Isnawi said...

lambat lagi tarikh tutupnya

smpat nak g photoshot dulu

hehehe

Outbound Malang said...

hadir sob,nice post.. :)
salam blogger dan sukses selalu..:)

Aien Not Alien said...

hehe..semoga mendapat pemenang yang memang sempoi bergambar...

konde said...

kreatif :)

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

3no gr33ny said...

maafkan hamba..bkn hamba tidak sudi serta tapi hamba agak terkekang dek masa...selamat berjaya! =)

ABU said...

nnati kalau ada masa saya join ya.. :D

YOUsoF said...

Hehe tak pasal² pelekat aku menyibuk kat situ.. Terima kasih Cimot.. Teruskan promosinya.

Aujinz said...

terbaek.. tapi muka sendiri pon tak tayang kat blog acaner nak join.. koh koh koh

Putera Senyum said...

bestnya blog awak...suka3

syahirooAhmad said...

yeahh! kawan baru ni.. support contest wehhhh!

IxoR@ said...

wahh meriah!

gud luck kpd yg join contest cik cimot yea...

;)

little_teddy said...

aku nak join boleh ke???huhuhuhu

cimOt said...

eh eh eh..mesti laaa boleh join!!

sesape je boleh join asalkan mematuhi semua syarat yg ditetapkan..hehe

Balqis Al-Hawariy said...

join ..
akak , sye tak letak banner kat sidebar takpekan ?? ( pliz jawab )

http://aqiesdomo.blogspot.com/2011/12/mimik-momok-contest-by-cimot.html

kiwi said...

hehe..sticker domo tu pn comel jugeee ^^

Apik Pehe said...

hehe..anjur molek deh

alexa yussida said...

uuuu ade momok laa...larikkk:P

Faaein Talip Roy said...

tahniah buat pemenang... ^^,

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

err x seram poster ni.. huhuh

sobri yaacob said...

tahniah utk smua..

cimOt said...

pemenang??contest pon belom abes..

Nida said...

As-salam buat Cimot.


Kak Nida turut serta.. moga-moga ada rezeki... ameeeeennn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/12/mimik-momok-contest-by-cimot.html

id follower: Nida

tqvm.

Tulus Sweet said...

nk exam dah lah..kalo tak mmg berminat! sad! busy...

Joel Leslie said...

ok, saya pun dah join :D

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2012/01/mimik-momok-contest-by-cimot.html

thank youuu :D selamat tahun baru! ;D

Cik Rose Cute said...

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/01/mimik-momok-contest-by-cimot.html

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

Oiyhhhh Gua Join Contest Hebat Lu... :)

http://aimienami.blogspot.com/2012/01/mimik-momok-contest-by-cimot.html

Hehe mekasih yaa.. sebab buat entry contest yang hebat macamni. saya suka..

YOUsoF said...

Makin ramai yang join!! Seronoklah kau wahai Cimot.. ;D

Gadis Gingsul said...

nak join.....boleh

cimOt said...

ofkos laaa boleh cik gadis sayang oiiiii..

jom2 pakat ramai2 join jom!! due date lama lagi..

El-Janna said...

erkk kalo masuk mesti kalah nnti:(

CekbOlat-bOlat said...

fewwitt.. buat contest =)

Edy Fee said...

rajinnye buat cntest...teringin nak buat n join.ehhe

c'axoera said...

cimot comot :D


http://ch000tz.blogspot.com/2012/01/kucipta-kepulauan-buatmu-hahahah.html

norfaridahanum said...

ececece.mudah kontes nih.nak join nak join. nasib baik ada masa lama sket.hihi. nnt ape2 wa roger balik.

nway,header baru sgt awesome

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huyooo mcm best je :D

Lea Isnawi said...

x reti nak pose mcm momok

erk

Maii said...

waaaa *ternganga hhe ;D

cik puan muda umi said...

hi..saya join..harap ada rezeki..:)

http://aku-umi-and-this-is-my-life.blogspot.com/2012/02/mimik-momok-contest-by-cimot.html

ainkamal said...

Bismilahirrahmanirrahim .

http://ainkamals.blogspot.com/2012/02/mimik-momok-contest-by-cimot.html

Kita joinnn :D

Hans said...

hehehehe
semoga berjaya pada semua peserta

cik puan muda umi said...

dah betulkan entri..:)

http://aku-umi-and-this-is-my-life.blogspot.com/2012/02/mimik-momok-contest-by-cimot.html

ABU said...

wah ramai orang join la.. tahniah sis..:D

Suhami Ahmad said...

kalau atok kang, jadi ghoper hanto kom kom...

cik marikh said...

good luck korang..sonok pulak nengok muka macam2 ragam..hahahaa! =D

YOUsoF said...

Waaah Tebbbal rupanya buku conteng² tu ek!.. ;D

ghost writer said...

taknak join lar.aku dah ada buku conteng-conteng tu. :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

Kalaulah boleh tambah2 gambar, aimie nak je letak gambar2 yang comot kat entry post tu :p hehe tapi syarat 1 je kan :p

cik maisharah said...

salam.cimot.sy dah join.jom check!

http://miasyarah.blogspot.com/2012/02/mimik-momok-contest-by-cimot.html

harap bertuah hehe

cik maisharah said...

dah join.jom komen

http://miasyarah.blogspot.com/2012/02/mimik-momok-contest-by-cimot.html

fiezahkecik said...

saya join :)

http://fiezahkecik.blogspot.com/2012/02/mimik-momok-contest-by-cimot.html

ceritera adq&abg said...

hehe ary nih da 23 lorr sowy k hehe

Akhelaken said...

alamak! terlepas suda.. :'(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...