Thursday, June 2, 2011

SI HITAM MANIS


abang long

abang ngah

abang anjang


abang chik


abang cu

angpa kenal tak ngan depa ni semua? ni abang-abang sebelah tok wan kawan aku yang tak jadi tu. hahaha. abaikan! ok! naming them from top to bottom. kalo angpa berjaya naming all of them correctly, you will get....... taknak la kasi tahu sekarang. hahahaha.
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>


ni si hitam manis jugak la kan? hahaha


p/s: hitam itu menawan.
ramai orang cakap macam tu.
betol ke lelaki yang putih@cerah ni lembik@lembut?
sebab aku tengok mostly gitu.
ce komen ce komen.


20 comments:

MS-3P said...

weyh abg anjang ko tuh mane pulak hitam manes! tu kuning langsat... kantoi~

*cimOt* said...

@MS-3P
suka ati aku laaa weyhh..spesies tanned lebih kurang la tu..heh

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

waa abang kau hebat2 tol cimot,,hakhak,,

xnak letak aku ker??
abang angkat, kekeke

*cimOt* said...

@LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN
kau dah memang abg aku kottt..nama abah kite kan same..

darkbatman said...

gile kentang list lelaki ensem..kehkehkeh..
tp xsume laki putih o cerah lembut..ce tgk fahrin ahmad.. aaron aziz..kehkehkeh

Nisa Kay said...

: x sama mcm mana tu..?


*response to your comment in this entry
http://nisamenaip.blogspot.com/2011/06/macam-mana-nak-link-kan-gambar-ke-entry.html

Nisa Kay said...

ouhhh layout memang x sama dear.. sbb i punye tu latest version.

just upload gmbr mcm biasa.. and klik gmbr, dia akan keluar toolbar mcm dlm STEP 2.


*response to your comment in this entry

http://nisamenaip.blogspot.com/2011/06/macam-mana-nak-link-kan-gambar-ke-entry.html

Nisa Kay said...

kalau xleh link kan jugak... buat mcm dlm entry ni :)

http://nisamenaip.blogspot.com/2011/06/pengumuman-penyertaan-mid-year-giveaway.html

*cimOt* said...

@darkbatman
mcm aie jugak la kan??hehehe

*cimOt* said...

@Nisa Kay
thanx akak nisa..u are really helpful..

anis said...

mak ai tuu semua abang u? u tolong laa adjust2 kan i haha

cimOt said...

@anis
dukacita dimaklumkan semua sudah berpunya..alahai..xde jodoh la u..hihihi

milimilo said...

nampak bruno mars je tau name.yg laen tu rasenye kene google dgn gigih baru jumpe name dorg.haha

cimOt said...

@milimilo
yeahhhh..ai suke yg rare..kalo org xtaw lg suke..

conTIANG said...

untung yew jd mamat beach boy kn...hahaha

cimOt said...

@conTIANG
anda beruntung x??hahaha

Aidil said...

weh.. budak kulit putih bukan lembik la... maksud aku bukan lembik macam pondan tu.. well.. aku berkulit putih, abang aku cakap aku lembik.. sebab depa semua itam.. tapi aku lebih banyak menyangkul.. panjat pokok manggis.. tolong ayah aku.. yang kulit itam?? main bola which is.. aku pon main..

p/s: aku rasa aku lembik sebab aku kurang zat la.. aku keding

cimOt said...

@Aidil
ok..aku suka la abg ang..hahaha..

ok2 ko lembik sebab keding..hhihihi..ko taknak gemok?aku nak gemok..bosan org asyik ckp aku keding cam ko..

Aidil said...

aku pon nak gemok.. aku makan pon dah banyak.. tapi badan besaq nih jugak.. member aku cakap aku kurang tidoq punya pasai..

cimOt said...

@Aidil
hahaha..

ni one of my attempts penangan appeton weight gain.. ..cewahhhh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...