Sunday, January 2, 2011

FIRST IMPRESSION ITU PENTING



sedar tak sedar hampir 2 tahun juga aku menceburi arena berblogging. starting around 2008. ini merupakan blog ke-2 aku. agak lewat juga baru aku start my personal blog ni. mula-mula bertatih-tatih sambil berpimpin tangan. kemudian baru lah aku bergerak secaraa solo. sebelum ni aku seronok in collaboration dengan my siblings. berpadu tenaga mencurah rasa segala memori yang telah tercipta. member-member lama tahu la macam NAZ, QUIYYUM, GEEDS dan beberapa orang lagi. mereka lah antara yang terawal saya kenal. sape yang tak tahu boleh la usha blog picisan kitorang ni di sini.

dah lama baru aku nak review blog sendiri. kah kah kah. setelah fikir punya fikir and after about a year baru lah tercipta BUKU CONTENG AKU yang macam e-diary aku la. ada ke e-diary??hahaha. anyway aku seronok kat sini. apa aku rasa aku boleh jerit sesuka hati aku. kira macam my punching bag la. lepaskan, luahkan dan jangan pendamkan. yang paling seronok sekali dapat kenal dengan lebih ramai lagi kawan di alam maya ni. even ada yang tak pernah jumpa pon(tak pernah jumpa pon. hahaha). i'm really happy to know all of u! macam-macam ragam manusia aku jumpa kat sini. dan macam-macam benda aku pelajari. thanks everyone. who am i without all of you.

first impression orang kenal aku mesti cakap aku sombong, garang dan kerek! tang mana? aku pon tak tahu la. tapi itulah yang diorang cakap kat aku. tapi bila dah kenal, baru korang tahu gua camne. haaaaaaaa. by the way, dah lama aku membebel ni apa plak pendapat korang tentang aku? sila komen untuk tumbesaran aku yang sihat. hahaha


p/s: psssssstt.
aku ni pemalu orangnya.
hahahahaha.


36 comments:

aNnE said...

hehe..blog kn public diary..haha;p

Anisa Hang Tuah said...

emm..don't judge a book by its cover..
tapi,sumtime i judge a book by its cover
but,ppl judge in first impression is a big liar (sumtime la kan..)
(:

geeds said...

u r so lively~! hip hip hooray! hahaha.
:D

tp betol kn? dpt ramai kwn baru.
how wonderful. hehe. glad that i am given the chance to know you too. :)

Anonymous said...

garang dlm blog xpe.. xtakot.hhahah

penaberkala said...

first impression tu mmg la penting
tp 99% xleh pakai, 1% je kot ye betol
so, kenalilah dl sebelum membuat penilaian
nnt komen balik taun depan, nk kenal dl staun,haha

sama la, first impression yg dpt dari kebanyakan org adalah sombong
maybe tak reti nk senyum kot dgn org yg tak berapa nk kenal
nasib la bdan, trima seadanya

naz said...

thanks cimot i apreciate :) hope kita kekal kenal masing2, ada peluang mungkin jumpa ok

ada mokhtar said...

first impression tak boleh pakai sangat pun.. kena kenal dulu baru cinta kan =)

Anis izyan Abd Rahman said...

hiii cimooottt!!! huhu

miss lolly a.k.a luvfareda said...

saye lagi femalu =P

lumut said...

cimot kau comel la...x comot pon ...

nape cimot??
kau ingat kay comot ker?

ak tgk comel je la..hee

DuniakuAbstrak said...

pemaLu?? kah3

meh sini pakcik nak rotan

Mohd Nor Quiyyum said...

eh ak knl ko ke? kuikuikui

alexa yussida said...

wahhh otai la ni..since 2008 tuh:D

kata kila said...

pemalu lah sangat!ekkekekeke

maCy said...

1st impression 2 pntg~

*cimOt* said...

anne: iyeee mmg public..sometimes yg private xbley la syok2 publish kat sini..

alexa yussida said...

sangat penting:P

saya pon pemalu gak..kehkeh

*cimOt* said...

anisa: i like judge a chocolate by it's wrapper..hahaha

*cimOt* said...

geeds: oh geeds..i love so much ohh..hahaha..

*cimOt* said...

anon: ohhh..mai sini nak garang betoi2..ada bran ke x..?

*cimOt* said...

penaberkala: ok taun depan habaq mai kat cek balik ok!!hihihi

ye la takkan tetiber nak tersenyum kambeng kat ntah sesape..mmm

*cimOt* said...

naz: ai tahu u yg sulit selulit tu..heeeeeeee

*cimOt* said...

ada: dari mata turun ke hati tak bleh pakai la ni??

*cimOt* said...

anis: hiiiiiiiiiiiiiii anissssssssss..lalalala

*cimOt* said...

miss lolly: ye la..betol2!!

*cimOt* said...

lumut: sje tggu org ckp..kah kah kah..hoyeahhhh..ada orang ckp ai comeylll ok!!

*cimOt* said...

duniakuabstrak: betol la pak cik!sila jgn rotan!

*cimOt* said...

quiyyum: aku pon tak kenal ko weyhhh..spe ko??

*cimOt* said...

alexa: mne ade otai..biasa2 je la..

*cimOt* said...

kila: heh! akak jelessss..lalala

*cimOt* said...

macy: sometimes la rsenyer..

*cimOt* said...

alexa: perlu la pd certain people..

awww pemalu jg..bley la geng!!hihihi

hans said...

hehehehe
betul2
1st impression tu penting

P/S : Belia Benci Kuliah Minggu Pertama!

Nurulbadiah Lai said...

i really like the title dear
indeed

*cimOt* said...

hans: agree..so, what about me??

*cimOt* said...

nurul: title reflects the contents..

but my contents hampesss sje..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...