Wednesday, September 7, 2011

hailaaaa..memang raya sakan laa..

hari ni dah masuk raya ke?? haishhhh. hilang ingatan jap. tak sempat lagi nak story mory fasal R-A-Y-A. beRAYA diRAYA meRAYA terRAYA. nanti la dah cukup prove, mood dan konsentrasi baru laa aku merepek sampai lebam mata korang baca. bersiap sedia la korang! arghhhhhhh. poyo je aku.

ok sekarang ni mood packing barang nak balik UIA. so, raya-raya ni nanti aku nak continue kat UIA plak. yeyeaaahhhhh.


p/s: tak sabar nak jumpa Anim and the gang!

6 comments:

Az-Zahra Fauzee said...

huhu~
x sabar nak beraye ngn membe2 uni kan? tehee~

same la, nk update sal raye 30 syawal nti..
baru gempak..

geeds said...

kau sorang je yg aku dengar yg mcm eksaited nk blk belajar. haha.

chiLleD...!! said...

xtau nk cerita pe sal rya..bnyak sgt crita..dh overload..hehe

cimOt said...

@Az-Zahra Fauzee
arghhh..ok gak tu update sal rye on 30 syawal.

cimOt said...

@geeds
bukan eksaited laa..tapi sedapkan hati..haha

cimOt said...

@chiLleD...!!
amboiiii..banyak bebenor le tu nak citer..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...