Friday, September 23, 2011

special entry untuk budak yang bernama HAZIQ!

first of all, nak wish HAPPY BIRTHDAY to HAZIQ my beloved nephew. hari  ni genaplah 5 tahun anak terchenta maateh ni. semoga menjadi anak yang soleh ye. dengar cakap ibu and abah. jangan nakal-nakal sangat. dan yang paling penting jangan malas pergi sekolah. asyik nak cuti je kojenye tiap-tiap hari. school is fun ok!


secondly, nak wish HAPPY BELATED BIRTHDAY to HAZIQ jugak one of my adek badek kat kg abu dolu dan merangkap member tak kenal kat UIA (as you wished). hahaha. hmmmmmm. semoga panjang umor murah rezeki dan dirahmati Allah selalu. ok aku dah laksanakan one special entry untuk ko ye Haziq. aku tak maen-maen or cakap kosong je. so, ko nak bagi ape ni? hahahaha.




any request??


p/s: sape yang birthday nya bulan ni?
aku just nak wish Happyy Birthday to  you laaa..

6 comments:

Julie Suhana said...

5 taun laa maateh..

cimOt said...

@Julie Suhana
da betoikan..sebab ingat dia tadika..itulah pasalnya.hahaha

anamizu said...

alolo kemain lagi senyum eh? hehe











cik ana.

JIJI YU said...

huk aloh..manis sungguh

cimOt said...

@anamizu
almaklum saja laaa besday boy..

cimOt said...

@JIJI YU
tang mano yang hok manis tuh??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...