Friday, December 16, 2011

UPDATE CONTEST: ade orang sporting nak SPONSOR!



CONTEST masih berjalan. tapi masih tak ada yang berani nak join. takut momok ke korang ni? adoyaiiiii. walau bagaimanapun, nampak gayanya rezeki aku laaa ni. ada member nak sponsor hadiah laaa. alhamdulillah. semoga Allah murahkan lagi rezeki ko ye YOUsoF.


ape yang yousof nak sponsor???



3 pemenenag bertuah akan dapat satu sticker ada muke sendiri yang akan di design oleh yousof

ini sekadar contoh. muka si pemenang laaa yang bakal ditempek jadi sticker nanti.
dan 

5 pemenang saguhati akan dapat satu sticker comel lote mcam ni


boleh usha kat SINI

anyone yang nak tambah hadiah lagi??
amat lahhh dialu-alukan.


cepat-cepat lah join KONTEST kalo nak hadiah. hehehe
tak berani ke??
or control ayu/macho?
ape lagi, pertaruhkan laaaa gambor korang yang gempak tu!!

KLIK SINI untuk maklumat lanjut.

sekian.





2 comments:

aiEz said...

nak join tapi pemalu..hehe...

cimOt said...

@aiEz
tak dapek eden nak nolongnya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...