Thursday, December 29, 2011

kasut camni laaa BEST !!

tetibe je datang sindrom-gila-kasut aku ni.
hahaha.
perkara normal ye.
ye normal pada aku.
bukan pada kamu.











serius aku suka.
macam askar version stylo lagi funky.

agak-agak kalo kawen taknak pakai heels or wedges.
tapi nak pakai high top sneakers boleh tak? hahaha





aku tak pakai skirt kontot tu.





p/s: sape nak kasi aku hadiah boleh laaa.
dah tahu kan ape aku suke.
kah kah kah.



8 comments:

wachak said...

bila tengok kasut ni teringat kat seseorang yg ada dekat dublin sekarang ni. lama rasanya dia tak singgah blog wa

cimOt said...

@wachak
siapakah gerangan si dia tu? ececece..boleh laaa geng..

gedek! said...

ehem-ehem...

uncle ada Converse Metallica (black) Limited Edition.... okeh....!

jangan jeles!

Hai...!

cimOt said...

@gedek!
tak jeles!! tp uncle kena kasi adiah satu pair undefeated..

anamizu kaito said...

guwa suka gak kasut gini! arhh!






luv,
cik ana

YOUsoF said...

Argh.. Serius aku teringat Nike hitam aku yang tertinggal kat rumah sewa dulu!!! Cheese sungguh. Jodoh aku dengan dia sampai situ je kot..

cimOt said...

@anamizu kaito
yeyeaaahhhh..boleh laa geng..

cimOt said...

@YOUsoF
tidak kesampaian cinta kita..lalala..sambil nyanyi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...