Friday, December 23, 2011

i met him, Boonaa Mohammed and he's AWESOME!


who's Boona Mohammed?? mungkin sudah ramai yang mengenali beliau dan mungkin juga ada yang tak pernah dengar pon nama beliau. papepon, korang pasti terpegun dengan gaya dia. layan laa video ni dulu.




for the first time i saw him
seriously
he's very very awesome.
speechless
start ja dia bukak mulut semua audience seperti kena pukau.



agak-agak weekend ni takde nak buat ape, boleh laaa turun Putrajaya bagi memeriahkan Family Festival and again Boona Mohammed gonna be there!! sape tak penah kenal dan tak tahu siapa dia and nak face to face boleh laaa join. insyaAllah saham untuk akhirat nanti.


facebook : Boonaa Mohammed
youtube : boonaa
official website : BOONAA.COM





p/s: Simply Awesome and superb poetry...! Masha Allah!


4 comments:

Gen2Merah said...

wah, macam menarik ja.. tap saya jauh duk kat Sabah... teringin juga nak datang berkunjung ke family festival tu... (",)

Hanis MY said...

wahh pertama kali tahu... sgt2 menarik!

cimOt said...

@Gen2Merah
saya sendiri pon tak berkesempatan kerna pulang ke kampung..huhu..insyaAllah next time..

cimOt said...

@Hanis MY
cubalah kenal lebih rapat..really awesome..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...