Friday, December 9, 2011

JOIN EYKAMEOW 1ST GIVEAWAY!

assalamualaikum eyka.

first of all, just wanna say alhamdulillah atas tranformation yang membuat semua orang kagum termasuk diri ini. aku sentiasa doakan ko akan terus begini dan insyaAllah to be better and better. sama-sama laaa kita menuju ke jalan yang satu itu.

hmmmmm. rasanya start bace blog eyka last year kalo tak silap. masa tu dia memang rajin giler update. and banyak gathering blogger masa tu. she's among the one yang rajin join. gathering dekat  Time Square rasenya by Mel Romeo, masa tu aku dah plan nak pergi sebab masa tu ramai yang join. and among blogger yang aku nak jumpe masa tu ialah eyka. tapi hajat aku tak kesampaian sebab ada hal yang tak dapat nak elak. kenapa aku nak jumpa eyka? sebab masa tu aku rasa nak sangat tahu eyka in person. macam dia tulih dalam blog tu, she seems someone yang get along.

ok itu cerita lama. tapi sekarang aku rasa tak perlu nak rasa regret ke hape. sebab kawan aku eyka ni dah dapat benda yang lagi bermakna dalam hidup dia. HIJAB. since, aku selalu bace blog dia, aku pon among yang selalu cakap "awak cantek" tu eyka..hihihi. kalau ko perasan laaa. pengakuan berani mati. cehhhh. dan dalam pada masa yang sama aku selalu berharap one day ko akan lebih cantek dari itu. and alhamdulillah, semua mendoakan perkara yang sama.

pastu aku suke bace pasai eyka ngan buibui dia tu. how sweet mae?? both of you cepat laaa ber-nasik minyak nye. sudah terbau kat hidung ni haaaa.hahaha.

adoyaiiiiii. ape aje yang aku merepek ni eyka oiiiiii. before that nak mintak maaf kalo kata-kata aku ni tak sedap pada pandangan ko. i just express it from bottom of my heart.



crossing my fingers.


thanx eyka. and jemput laaa join my kontest plak.
mimik MOMOK contest is RELEASED!!!!http://nblo.gs/rcWEr

1 comment:

eykameow said...

awww entry ni so sweet! :') *speechless*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...