Wednesday, December 14, 2011

SELAMAT MENYAMBUT HARI +1TAHUN LAGI ABANG SAYANG..euuuuuwww

13.12.11
AWESOME!!!

aku malu nak panggil ko abang!!
dan aku malu nak mengaku aku sayang ko abang!!
euwwwwww.
tapi di hari kebahagiaan ni, aku nak ko tau aku sayang ko abang.
hahahaha.

salam perkenalan dihulur di myspace,
aku pon terima sebab masih banyak space.

tertanya-tanya siapa gerangan,
adakah putera dari kayangan?

ku belek-belek, ku umpil-umpil apa yang perlu,
baru ku tahu dia seorang yang pemalu.

dah dah laaa nak tersipu maluuuuuu.
kononnya laaa.
DAMN!

nak berkawan tak perlukan kepastian atau penerangan,
janji jujur, senang cerita and setia kawan.

macam-macam cerita sejajarnya lanjutan usia,
benar-benar mematangkan lagi dewasa.

bermula dengan blog di myspace,
cerita bidadari yang sangat nice,
berlanjutan pula dengan blog satu ayat bukan satu makna,
cerita ahli syurga. isu semasa. gemelut jiwa. propaganda.
arghhhhhh. siri YES MAN! hahaha. the earliest entries.

 tapi tu laaaaa.
ada suka ada duka.
ketawa pabila gembira.
tidak pula untuk meratap dalam jiwa yang lara.

ok!
aku dah speechless.
tak tahu nak cakap ape lagi kat ko naz!



kesempatan ini nak mengucapkan,

SELAMAT MENYAMBUT HARI KELAHIRAN YANG KE-24

semoga dirahmati Allah selalu.
insyaAllah tahun depan dah boleh bersatu?
cepat-cepat mana gadis sulit mu itu?
hehehe.


info:
my first blog follower
kononnya, nak rahsia blog ni. tapi entah macam mana pakcik ni boleh kesan. hidung ape naz pakai? hahaha.

my best gossip fren
pasal gosip no 1 ye! mengalahkan naz ahmad melodi. cepat saje kasi respon. dapat pulak dengan norfa lagi menjadi laaa sesi bergosip kitorang.

my black and white
dia laaa sumber the best foto black and white in the world. tapi sekarang ni seperti memendam rasa saja gayanya. susah nak dapat tatap b n w banyak2.

my best pujangga
dari dulu sampai sekarang, kata-katanya menjadi pengubat jiwa. bikin mana-mana dara pasti teruja dengan kata-katanya. tak kurang juga bisa bikin jadi kecewa jika tahu dia sudah berpunya.

lastly,

my best friend forever?
 yang ni naz kena jawab laaaa.


p/s: my birthday pon 13 jugak!!




8 comments:

oranglidi said...

peh. hepi besde gk la diucapkan kpda bliau

aiEz said...

oh aie sebaya sama itu naz rupanya,hehe

YOUsoF said...

Kelakar bila ingat zaman jakun ber-myspace dulu.. ;D

Untung² dapat kawan tambah kawan rapat dari situ.

Aku tak pasti ada tak anak dara yang terpikat dengan kata² aku.. kehkeh

Apa² happy belated birthday untuk dia, moga lebih sukses.. Aminnn.

cimOt said...

@oranglidi
naz ni member norfa jugak..takkan ko tak kenal kot..

cimOt said...

@aiEz
hahaha..sebaya laaa korang...

cimOt said...

@YOUsoF
jeng jeng..ade laaa tu yang ko tak tau dlm diam menyimpan perasaan kat ko..hahaha

naz said...

pergh cimot. luahan rasa hati secara peribadi ni haha thanks masih berkawan dengan i even i tak cukup masa sekarang untuk berborak or melayan u seperti dahulu. harap apa yang telah terjalin tidak akan berhenti :)

cimOt said...

@naz
insyaAllah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...