Sunday, May 20, 2012

Mahabbah Visit (MAVIS) to Sabah: Kinabalu Park


assalamualaikum dan salam sayang.


Sabah bah! Sabah bah! Sabah bah! hahaha. itu je laa pon bahasa Sabah yang aku tau. hehehe. insyaAllah this gonna be the last part of MAVIS. dekat setengah tahun jugak rasanya cerita MAVIS ni nak accomplish. fuhhhhhhh. its seem to be the hardest part i'd ever written. big applause to myself. (clap clap clap) papepon, layan kan saja gambar yang sudah sedia terhidang sebagai santapan mata. hihihihi.

sebab pagi lagi. tu yang kabus agak tebal. but still nampak Gunung Kinabalu kat belakang tu kan.


the biggest pineapple!
tak dapat naik Kinabalu. Kinabalu Park pon jadilah kan.



GUNUNG KINABALU tu weyhhhhh!!
orkid laaaa.
macam marigold pon ade. entahnya.



tak nampak puncak Kinabalu.

ini menambahkan lagi semangat aku untuk jejak kaki ke Sabah buat kali ke-2 mungkin. YA! aku nak sangat mendaki Gunung Kinabalu tu one day. that is one of my dreams. kenapa? eh mesti laaa. aku bangga Kinbalu tu one of the highest mountain in Southeast Asia and it is in my land. insyaAllah ade rezeki sampailah aku ke puncak 4095m tu. aminnnn.
kousikahan rumikot kawagu 
berakhirlah sudah cerita-ceriti MAVIS. sedih pulak rasanya. hmmmmm. i won't forget all those sweet memories. and paling takkan lupa sebab ini pengalaman pertama naik flight ye. hahaha. and seriously said, i'm preferred bus rather than flight. till then, thanks for your patient and attention.


boleh jugak terjah the previous part:
Mahabbah Visit (MAVIS) to Sabah: ronda-ronda pulau


next project, nak siapkan story E1-MAS laaa plak. ada laaa 4-5 parts. fuhhhh. berasap jugak hotak haku.


p/s: alhamdulillah selesai sudah cerita mavis.


10 comments:

aiEz said...

chanteq pic bunga tu,aie suka...hee

*pic lelaki berbaju melayu kat nenas besar itu kepalanya posing aneh..hehe

Anisa Hang Tuah said...

awesome pic!

jules said...

patience not patient..

Afasz said...

wah seronok nye.gambar smua cantik2 ..

YOUsoF said...

Mana butang Like untuk entri ni?? ;D


Gambar cantik, cerita menarik, Gunung Kinabalu memang terbaik! hehe

cimöt said...

@aiEz
tau..aie kat mat bunga..hik hik hik

aneh gimana tu? dia mmg pelik pon..haha

cimöt said...

@Anisa Hang Tuah
member yang snap!

cimöt said...

@jules
hahaha..typo lagik!

cimöt said...

@Afasz
yahhhhh. memang seronok sgt!
thanks..

cimöt said...

@YOUsoF
eh ade je butang like kat atas nuuu..

amboi komen berima gayanya! hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...