Monday, May 28, 2012

DEENA & DHANI

assalamualaikum dan salam sayang.

haiyakkk! tumpas dua payper(gaya Johan lawak ke der). baru dua payper! ade lagi 3 payper! aduhaiiiiii. berasap enjin kat kepala hotak haku ni. tak sempat nak sejuk or kipas-kipas sikit. tup tup je dah exhausted. so, ade gap yang jauh ni sempat laaa jugak nak sedut-hembus-oksigen-secara-seia-sekata. hahaha.

they just weird and unique like me. hahaha. people said.

dah katanya stress, kena la cari penawar. aku ade banyak penawar. and one them is my adorable kids! semalam jumpa depa jap. makan-makan dan main-main sambil tengok tv. they never let me down. keletah, ketawa dan nakal mereka sudah cukup buat all my stress akan gone; flown away by the blown of the wind.


see! tengok saja bermacam-macam gaya budak kecik ni. geram tau! macam mana laaaa maateh dia tak sayang gila-gila.?


ok sudah hilang stress! boleh laaa sambung nak pulun study for the next payper! yeyeahhhh. ayoh kawan-kawan ku sekalian yang sama-sama berjuang tu.

"Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada Engkau daripada hati yang tidak khusyuk, daripada doa yang tidak didengar, daripada nafsu yang tidak merasa kenyang, daripada ilmu yang tidak bermanfaat; aku berlindung kepada Engkau daripada perkara buruk yang empat."
aminnnnn ya rabbal alaminn




p/s: lagi sekali aku tinggalkan medan ni buat seketika.



14 comments:

alexayussida said...

spot that lesung batu!!!:P

pena rozie said...

hik3... nakal ajer muka tu

Atiqah Wadiah said...

best of luck for ur payper(gaya johan)..hehe

ghost writer said...

tengoklah maktehnya sama. macam-macam aksi dia buat. nih mesti maktehnya yang nyuruh nih..

sonok tgok dowang lincah tapi tak terlalu nakal.

ABU said...

trapi paling berkesan... mesti gelak je kan jumpa bebudak mcm ni hahaha

cimöt said...

@alexayussida
that's my point! gotcha ya kak yus! hebat!

cimöt said...

@pena rozie
memang nakai pon budak 2 ketul tu!

cimöt said...

@Atiqah Wadiah
thanxs dear!

cimöt said...

@ghost writer
shhhhhhhhhhh..jangan habaq kuat2..hahaha..

cimöt said...

@ABU
memang cheerful and wonderful je bila jumpe dorang..

Cikli said...

Semoga score 3-4 crore

YOUsoF said...

Aminnn..

Semoga kau enjoy menghabiskan payper yang tinggal.. 3 payper je aduhainya pun.. ;D

Comel bebudak tu.. Ada lesung pipit belah kiri macam aku, mungkin aku disayangi macam ni masa kecik dulu.. heheh

cimöt said...

@Cikli
insyaAllah..i'll do my best!

cimöt said...

@YOUsoF
yeke ko ade lesung tu? tak nampak pon..hihihi

so, sekarang dh tak disayangi ke pun?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...