Wednesday, December 26, 2012

my sweet classmates


assalamualaikum dan salam sayang.


Manufacturing Lab 2, Semester 1 2012/2013
Tuesday; 2-5 pm

member gua: woiii cimot! ko group lab ngan sape?

gua: ngan Ainul dan entah laaaa. yang pasti gua satu group ngan Puloh ngan Butep lagi laaa nampaknya. the remaining gua tak tau sapa. hahaha. gua panggil weyhhh je laaa. tapi gua kenal laaaa dorang. ko pon kenal punya. kenal laaa kenal muka. alaaaa budak kelas kita jugak. ko?

member gua: sama laaaa. gua tau dorang but without names! hahaha. adesssss

that is the situation we just gone throughout the years. jadahnya kan? terok bebenor. tiap-tiap hari jumpa kat kelas dan kekadang tu duduk sebelah menyebelah je tapi nama sepatah haromm pon taktau. tu yang gua taktau langsung. yang paling best gua tau nama FB je. takkan laaa gua nak panggil guna nama FB plak. klakor bebenor tu. contoh cam Puloh nama FB dia Saifullah Sulong and Butep nama FB dia Mohd Aidzul Fadzli, sumpah mula-mula tu gua gelar dorang nama FB je. hahaha. eh jadahnya gua cerita pasal Puloh ngan Butep??? ok sebab gua dah mention nama depa awal-awal tadi. no harm okeyhhh. but better late than never. so, we just try to figure out and break the ice among us.

after knowing each other, at least we can smile as a gesture "i know you, cimot" ecehhhhhh. but really it is amazing. macam satu beban yang kian lama digalas akhirnya dapat dilontar jauh-jauh. nowhere, still awkward. it's okay. tak kenal maka ta'aruf laaa. banyak lagi masa.


cube carik mane satu gua?



what i'm gonna do, when the best part me was always you?

-The Script-






p/s: thank you Allah for giving them in my life.
they are wonderful people!




2 comments:

CekbOlat-bOlat said...

yeahhh . sesi nk mngenal perangai pulakk

Kotak Mancis said...

dah lama x snap pic classmate mcm ni... teringat member2 suka duka dulu :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...