Sunday, December 16, 2012

boring is killing me

assalamualaikum dan salam sayang.



korang pernah tengok kan kalau dalam cerita omputih ke, cine ke, melayu gua tak pasan plak kalo ade amek gambar dalam box tu. bayar entah bape hengget, snap beberapa shot and pastu terus dapat gambar on the dot. so, semalam gua try buat sendiri sebab my boring just killing me.

pas balik dari melantak, gua set sikit macam kat kedai gambar. pastu gune self timer je laaa pon kan. sape plak nak tolong snap gambar syok sendiri gua. and makanya tadaaaaaaa....

ni laaaa budak giler tu!

and agak-agaknya boleh tak buat jadi gambar pasport kegemilangan??
errrrrrr.






p/s: nak jenjalan laaaaa.
lama giler tak pi travel cam dulu-dulu masa kat PJ.




3 comments:

ghost writer said...

sekurang-kurangnya ada ekspresi muka dan tak macam kristen steward yang dingin.

ekspresikan hidup anda!

Telor Power said...

kalau ada 2 @ 3 org lagi pasti lebih byk ekpresi muka yg berbeza boleh dilakukan dgn menarik

CekbOlat-bOlat said...

bestlah ! tapi tak pernah cuba . hohooo

p/s: cimottttttt ! miss u

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...