Wednesday, February 8, 2012

driver lori adalah sangat macho ok!


aku teringin sangat nak naik lori. dan driver sebelah aku tu adalah orang tersayang. ewahhhhh. orang tersayang can be anyone, my father, my brother, my nephew, my husband or my cousin. but unfortunately non of them are lorry driver. makanya, aku tak dapat laaa nak merasa naik lori. lori yang aku maksudkan ialah lori trailer or lori yang bawak kontena besar-besar tu. kalau setakat lori pick up kecik tu, aku dah selalu naik sebab abang aku ade lori pick up sendiri.


kembali kepada tajuk asal iaitu, driver lori adalah sangat macho ok!

apa kata survey? dan apa kata u olls? u olls setuju tak? especially ladies ni what do u think ya ladies? ade tak yang sependapat dengan gua?

***************************

gua: aku rasa laaa kan, driver lori ni macho laaa..
tikah: aku pomm. especiallu kalau dorang singgah masjid jap waktu bunyi azan.
gua: tau takpe..nampak je selekh weyhhh..tapi..arghh aku speechless..
tikah: tau takpa..muka otai tapi.......(sila sambung sendiri)
gua: nampak lagi kemachoan masa dorang nak turun dari lori tu..ko dapat bayangkan tak caner? hahahaha
tikah: dapat2..dia yang kecik, di samping lori yang besor.
gua: huwaaaaaaaaaaa.. mana nak cari lori trailer sekarang? kahkah
tikah: betol ke idak nni nak cari lori? bukan nak cari lori drivernyer?
gua: di mane ade lori di situ ade driver.. heeee.. tapi not kap lam ya nga..hahaha


nampak maco sebab tayar lori kan besar-besar belaka. dan tayar dia sangat banyak plak tu. boleh plak alasannya tayar lori. keh keh keh.

lori paling macho buat abad ini.



p/s: teringat kat pak tam lori.
benci aku ngan dia.
hilang macam tu je.
kekadang muncul tiba-tiba.


14 comments:

Uncle Jonni said...

hahahaha..takpe... lepak port klang ke? west port ke?
byk lori kontena...

tapi kap lam ya nga pun byk...
huhuhu

aiEz said...

ahhaha,sengal..hehe

jules said...

tayar lori..part kesukaan haziq!! cantik ok katanya..

Lea Isnawi said...

hahaha org lain berangan nak naek keta mewah,die naek lori lak

khairul said...

kan best naik terler dr penang ke Spore :)

Miziey said...

Eh eh, gmbr lori yg last tu ai punyer. Heheh.
Lalalalalalala~

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

speechless ble aku bca tjuk entry ni.. huhu uncle aku drebar lori, dia cool n macho~ slalu blanje aku mkn. hoho

cimöt said...

ko bawak laaa aku nanti..

cimöt said...

@aiEz
ade kenal mane2 driver lori x aie??heheh

cimöt said...

@jules
macam masterpiece laa jugak kan..

cimöt said...

@Lea Isnawi
sebab lori lg besar!!and lagi mahal!!
tu baru betul mewah..heheh

cimöt said...

@khairul
gaya macam penah je tu..

cimöt said...

@Miziey
baru nak ngaku?? cetttt

cimöt said...

@Muhammad Saiazuan Norhalik
ajak laaaa uncle ko bawak aku jenjalan naek lori weyhhhh..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...