Tuesday, February 21, 2012

mimik MOMOK contest is OVER!!!!



bismillahirrahmanirrahim.
dengan ini, saya ingin mengisytiharkan mimik MOMOK contest is OVER!!!

generally,
thanks to everyone yang support my contest secara langsung atau tidak langsung.
THANK YOU SO MUCH !!

then, specifically,
a big thanks to those really sporting to join my contest. serius you all memang sport rim laaa. eh eh eh. sporting laaaa. sebab apa? sebab ramai yang segan-segan nak masuk sebab control ayu and macho. cehhhh. ok fine. korang memang ayu and macho kan.

not forget,
a great honor to my sponsors. YOUsof and contengconteng. may Allah bless both of you and insyaAllah makin bertambah rezeki lepas ni.

and last but not least,
my inspiration tak lain tak bukan si budak Ayie muka retard gile tu. keh keh keh. (aku tak cakap weyhhh. ko yang cakap kat komen tu.) thanks to be my angle. acewahhhhh. takde masa ehhh. but really thanks a lot dude.


so,
tunggu laaa next week i'll announce the winner.


p/s:thanks again.



6 comments:

-gedek! said...

setiap yg mula akan berakhir... (eceh)

Ros said...

Salam ziarah...

YOUsoF said...

Yeah.. Masanya hampir tiba.. Siapakah yang layak digelar raja dan ratu mimik muka paling senonoh? ;D

cimöt said...

@-gedek!
ye laaa uncle..

cimöt said...

@Ros
thanx

cimöt said...

@YOUsoF
yeyeahhhhh..kije ko pon bakal bermula..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...