Wednesday, March 16, 2011

JUMPING HIGH PHOTO CONTEST



hoyeaaaahhhh. aku join contest lagi. naik muak korang tengok muka aku join kontes sokmo. ewahhhhh. perasan plak aku. saje seronok dan suka-suka. ada rezeki menang. tak ada rezeki cuba lah lagi. betol tak?

baiklah. kali ini kontes anjuran Tyratyra a Sophomore. tak susah pon JUMPING HIGH PHOTO CONTEST ni. letak je gambor melompat ala-ala si katak lompat, lompat lah tinggi-tinggi. then, story mory about the photo. senang je kan? hihihihi. nak ketahui lebih lanjut di sini. jom2 ramai2 bagi meriah.

this is during the last semester in foundation engineering. tinggal lagi satu paper je lagi. tak hengat pakai baju kurung time ni. tapi hantam saja lah labu asalkan happy. aku lah orang paling tinggi yang lompat tu! cuba teka cuba teka. hahaha. tak sabar nak habiskan foundation yang kami rasakan berzaman lamanya. huhuhu. then, tak sabar juga nak masuk life baru! campus life. yeahhhh. this is the best moment ever!

nak tag mereka ni plak agar mereka melompat lebih tinggi lagi:


p/s: any more contest to be joined??


4 comments:

Nabiel said...

erk..huhuhu
another contest ha?
hehehe..
akn cube utk cari gmbo yg melompat~hehehe

Tyratyra said...

tengs sebab sudi joinn !
goodluck yaa ;D

cimot said...

@Nabiel
come on weyhhh..lame giler ko tak join kontes montes...join byk2 and don't forget tagging me..

cimot said...

@Tyratyra
welcome dear..ada can ker ni??hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...