Thursday, March 24, 2011

AKU PERGI DULU SEBELUM MU




makkngaaiiihhhhh. tajuk macam nak kena lempang. gambor plak macam tak boleh blah je. papepon korang jangan tacing2 okeyh. cool je. aku ok. aku ok. cuma...
...
...
...
aku nak exam final ni. maka aku mintak undur diri sekejap. lalu depan mak mertua oppss lalu depan korang la sambil tunduk. "saya tumpang lalu ye" hihihi. doakan daku selamat berjuang. doakan juga aku berada dalam keadaan gagah perkasa, macho, hensem lagi bergaya! yeahhhh! terasa bersemangat proton waja. ok. aku nak pi mantapkan lagi preparation la. nak make sure bersiap sedia lengkap bersenjata bersama angkatan yang lain.

inilah barisan kita
yang ikhlas berjuang
siap sedia berkorban
untuk ibu pertiwi
lalalala

lebih berkobar-kobar
lebih berdebar-debar
semua aku rasa dah bergegar
peace no war!

ok! see you soon.

kalau ada sumur di ladang,
boleh aku menumpang mandi,
kalau umur aku masih panjang,
insyallah aku sambung merepek lagi.

mood seperti ini harus/sunat/wajib untuk dijauhi ye!


p/s: gudlak to those who will sit for final exam.


14 comments:

Henry Zackery said...

nak g mane nie.. nak itot :)

10 Remaja Popular Dunia

cimOt said...

@Henry Zackery
nak pergi berjuang laaa..

PeNgEmiS dUniA said...

gudluck! all the bes k ! :)

geeds said...

ingat ape ke hal la td. haha.
good luck final! mine start hujung bulan 4 nnt. hehe.

cimOt said...

@PeNgEmiS dUniA
maceh2..tenkiu2..

cimOt said...

@geeds
haha..saspens kan kan..thanx dear..gudlak to u too..

Henry Zackery said...

berjuang mane lak nie..
x update blog lg?? T__T

Dalam Tandas Pun Boleh

cimOt said...

@Henry Zackery
nak exam final ni..stop blogging jap..if i've time i'll update..huhuu..rindu2..bace la my older post..teeeheeeheeee
:P

Khuzrin Kamarudin said...

heheheee...

cimot said...

@Khuzrin Kamarudin
awatnya ni???

alexa yussida said...

hehe ingtkan nak balik umh laki td:P hee kidding..all the best dear..buat leklok ye..:)

naz said...

hahah. jaga diri belajar pandai2

cimot said...

@alexa yussida
awwwww..rumah laki lmbat lg..thanx~~

cimOt said...

@naz
thanx naz..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...