Saturday, September 25, 2010

PAD BERASID..


SUBJEK: tuala wanita or sanitary pad
SAIZ: regular,wing,etc

hanya mahu berkongsi satu info yang aku baru je dapat.tiada had pembacaan hanya untuk perempuan.lelaki juga boleh dan sangat perlu tahu ye.tak perlu malu or shy-shy cat.mak, kakak, adek perempuan dan isteri anda juge adalah seorang manusia dari kalangan perempuan juga kan.btw,mungkin sudah ramai yang tahu.kepada yang sudah tahu sila sebarkan.kepada yang belum tahu ni cek nak habaq mai.

sebulan sekali pasti perang.bendera jepun sudah berlabuh membawa angin sepoi2 language yang mampu membuat seorang wanita rase nak terajang or pelempang sesape saje yang bikin gua hottt.so, hey girls u all must have ur own feveret pad right?which one makes u comfort everyday right?
KOTEX,INTIMATE,WHISPER,SOFY
tapi tahukah anda ianya diperbuat daripada apa?bagaimana ia diperbuat?aku pon baru tahu.rupenyer almost intisari ia diperbuat dari serbuk kayu dan sejenis daun.tahu macam mana rupe menatang2 tu?asalnye berkaler coklat pekat macam batang pokok tu.tapi bile kita gune iye putih suci ja kan.jeng!!jeng!!jeng!!iye boleh bertukar kaler!!simply said,bukan senang nak dapat macam anak cina putih melepak kalo parent kap lam ya nga.macam mana?rupenyer lagi skali, menatang2 tu diclorox abes-abesan sampai seputih-putih gigi polar bear fresh&white.berapa banyak bahan kimia tu.then, bila gurl yang ehem ehem ni pakai ia akan menghasil satu reaction yang menyebabkan wap berasid dari pad tu masuk ke dalam rahim.what???sekarang mungkin tiada apa-apa.but it does give u long term effect.very2 serious effect.cervix cancer, infertile and even death.

oleh itu aku telah diperkenalkan dengan satu produk.ianya natural dan lebih selamat dan baik untuk kesihatan.walopon ianya mahal sedikit,tapi apa yang lebih penting?duit boleh dicari lagi.tapi kalo badan tak sihat,duit banyak membukit pon takkan dapat bikin lu olang happy wooo.ok.pad ni dikategorikan sebagai pad herba.namanya Fc Bio Sanitary Pad keluaran Avail Beauty Sdn Bhd.mane nak dapat?aku tak sure kat GIANT or TESCO ade ke tak.tapi aku beli kat member yang jadi ejen.cube tanya member2 korang.
apakah keistimewaannya?yang paling utama, ianya semula jadi.dan sudah ramai yang menggunakannya sangat berpuas hati.cube korang temuramah ngan saudari2 cun ni.apa kata survey?


you allready know now.which one do you prefer?
da power is in ur hand.ur life, u choose.

p/s: jangan ada pasni saudara plak yg pakai.
hehehehe

23 comments:

gulagulahacks said...

tiba2 wa rasa nk pakai. haha

*cimOt* said...

boleh la..seswai ngan owg yg slaloo kencing malam..hahaha

hiro said...

fuh..berasid? nasib baik gua xgne..ehhe

NAJ HEBAT said...

haha hadoi..

ala... aku nak yg kaler putih jugak..

nak selamat..?

jom pegi kutub utara.. jumpa polar bear fresh n white..

kat Msia bear kite hitam mcm kap lam ya nga jugaks..!


haha

la~la~la


kirim salam kat hiro. gua rase mcm nak baling je pad berdarah2 kat muke dia.. bagaikan simbah asid.

*cimOt* said...

hiro: kalo ko nk try bley gakzz..takut kempunan..hahaha

*cimOt* said...

NAJ HEBAT: baling jer kat hiro tu..

gulagulahacks said...

haha.
pinjam satu..
=)

xuk said...

info berguna

*cimOt* said...

gula2hacks: no pinjam2 tp kena beli lorhh..

*cimOt* said...

xuk: yeah..sebar2kan kongsi2kan..

S..U..D..@..I..S said...

banyak benda2 kat pasaran yang ada side effect...bahaya untuk pengguna...

*cimOt* said...

yupppp..be careful all time..

tehr said...

tak pernah guna tapi pernah beli
[dah orang minta tolong, kan?]

n@jwamz said...

tanx for sharing..:) nice info...bawu tuwu

*cimOt* said...

tehr: apa salahnye bantu membantu

*cimOt* said...

n@jwamz: welkam..sharing is caring dear..

green said...

mcm mana nak jadi ejen? heh.

gulagulahacks said...

lu kedekut,, xnk kwn dengan lu..haha

*cimOt* said...

green: ko nak jual kat saper green??

*cimOt* said...

gula2hacks: uwekzzzz..ko ngader2 ea...sekeh kang..

AKU YG BERSENDIRIAN said...

tp,ada jgk doktor yg nasihatkn gadis brusia 20 ke atas x berapa sesuai pkai pad herba ni...
tp,terletak pda individu tu la..

*cimOt* said...

oh!tak tahu plak...abes tuh sesuai tuk umor bape??

deera said...

ce try yg ni pulak :)

http://nnplma.en.made-in-china.com/product/LbMnXzsUnKkg/China-8-Layers-Structure-Active-Oxygen-and-Negative-Ion-Sanitary-Napkin.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...