Thursday, March 10, 2011

HARI MEREKA

OH!! hari ini 10 Mac 2011. hari ini hari mereka. hari istimewa bagi mereka yang menyambut hari kelahiran mahupun ulangtahun dan sebagainya. happy birthday. happy anniversary. and happy always to those celebrating their day. di kesempatan ini aku nak wish happy birthday kepada blogger femes ni incik Aizul Marcello. hahahaha. hang dah bertambah tua la der. papepon gambar lu tetap muda ok!


hari ini birthday my cat-cat si CIKABOO dan si COMOT jugak. happy 1st birthday. eh muda lagi budak dua ekor ni.



ok! tengok gambar ni elok2 ye! tak nampak? ok kasi pakai kanta pembesar dan bukak mata tu kasi luas-luas sikit ye. tak mau la cakap banyak. saya tengah menanti (counting down) ni.










=P





4 comments:

geeds said...

jom celebrate bday kitty cat! haha.

cimOt said...

@geeds
jommmmmm~~

kata kila said...

eee comelnya kucing!!!

*cimOt* said...

@kata kila
hahahaha.comel tuan iye comel la cat iye..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...