Saturday, January 8, 2011

KAKI BULAT HITAM PINK PANTHER AKU SAKIT OH!

tak sampai sebulan aku berkecimpung sebagai minah basikal bertauliah dan setakat ini sahaja sudah dua kali aku punya pink panther pegi klinik. adusssss. manyak kesian ooohhhh. tapi apa boleh buat sudah nak jadi. aku jaga punya baik macam mana pon tapi kalo dah nak jadi memang jadi juga lah kan.

tapi tragis juga lah dia sakit ketika dan pada detik-detik getir yang aku teramat memerlukan khidmat perwira dia. baik aku mencecahkan punggung saja dia sudah merengek panjang tanda tidak sihat. pusssssssssssssssssssssssssssssss. nak menangis aku dibuatnya. kasihan pada diri sendiri. dah la aku memang terlampau lambat hendak ke kelas. shutter bus plak tidak menunjukkan sebarang respon akan bergerak. haishhh. bukak langkah seribu la aku.

kasihan dia my pink panther kudung kaki.huhuhu

ok! inilah detik-detik di operation room. keh keh keh.

inilah klinik rasmi or personal clinic to my pink panther. segala obat penawar ada di sini.


hooooyeaahhhh. dah boleh bergiat aktif semula. ok GBS(Geng BaSikal), ayoh esok kita rempit. gua gian gila douwhhh. hahahaha

p/s: how are you everyone?

amacam?


20 comments:

ch!natsu said...

waah lama giler xnek beskal..
tbe2 trasa nak nek plak.. hoho~

zaty luvlianncezzz said...

cute ah pink kalerrrrr..\
i like :)

echah mashuri said...

cantik weh beskal

darkbatman said...

cantik gile beskal.ahaha.. lame xbwk..

tqaAwesome said...

amacam? dah bape KG ko turun since berbasikal ni? hehe nanti gtau aku, leh aku try nek basikal gakkk!

anyway, salam takziah utk pink panther ko yg sakit tu. lain kali jgn sakit lagi ok ^__^

geeds said...

haha. da lama tak naek basikal! pinjam pink panther. hehe.

*cimOt* said...

chinatsu: meh2 jom2!!

*cimOt* said...

zaty: awwwww..i like pink too..

*cimOt* said...

echah: cantek like me ennn..=P

*cimOt* said...

darkbatman: hihihihi..mmg giler la..

*cimOt* said...

tqa: siyes gua ckp aku skrg bley menten 45kg..pnat ohhh sbab gua nak blk hostel naek bukit..fuhhhhh

now my pinky da ok~~

*cimOt* said...

geeds: boleh2!!!jom!!

Encik Tikus said...

tayar belakang mane ? kah kah

*cimOt* said...

encik tikus: tikus makan!!kah kah

tqaAwesome said...

45kg? ko ni manusia ke beras? haha
keding nye lahh (membayangkan)

*cimOt* said...

beras ko comparekan aku..cesss..jgn bayangkan..

ASaDa RyutaRo said...

Geng Beskal.. cool tu.

tengok depan klinik beskal tu je dah nampak ramai 'rempiter' beskal berbaris tunggu turn..

*cimOt* said...

asada: yeahhhh as cool as me..
ohhh..itu not local rempiters..lol..

░♥si lampu neon♥░ said...

aku rasa nak beli beskal aaa ade tips tak?


Check it out Entri Paling Best !
# # Lelaki Menyampah Tengok Perempuan Nangis !# #
# Dosa Orang Suka Melambatkan Solat !#

*cimOt* said...

neon: aku pon tak bpe tau sgt..beskal aku abg yg beli..hihihi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...