Friday, December 31, 2010

jom join ; BLOGLIST SHARA 2011


saper ni weyh?adek saper ni weyh?
oh, ni la adek angkat sebelah bapak ipar menantu mak mentua aku. ok takda kaitan. apasal korang cakap dia adek? adus. memang dasar baby face betul si shara ni au. hahahaha. dear shara sayang. arghhhh. hilang macho aku panggil sayang2 ni. abes tu dah dia sayang aku takkan aku balas dengan tuba plak kan. ok stop membebel. aku nak join bloglist 'adek' shara ni sebab tiada sebab. bak kata en blog awak "cinta tak perlukan sebab". hahahaha. jadi kesimpulannya tiada sebab. cuma seronok dapat kenal dan berkawan ngan ramai orang. and i'm really happy to know u. and i'm more happier if i'm in ur bloglist. thanks dear.

kategori: gadis idaman

p/s: shara sayang ni awek....
korang da tau kan..
tak perlu aku omong lagi.


4 comments:

sharaBUNGA said...

keh keh keh ;p
malu ah~
aummm! tq my dear
suke sgt entry neyh. nnty shara msukkan awak kt bloglist shara keyyh

tqaAwesome said...

hahaha lawak seh ko ni =.=

*cimOt* said...

shara: eleh. shy shy meow plak..awwwwww

*cimOt* said...

tqa: ko tak nak soh aq wat entry ker kalo nak msuk bloglist??kui kui

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...