Saturday, December 25, 2010

AKU PERLU SENTIASA BESEMANGAT

kerja memang takkan pernah habis. hari ni punya dah selesai. lega sekejap. esok hari masih ada yang menanti. benda yang sama sahaja perlu dihadap. pokok pangkalnya diri sendiri sama ada hendak atau tidak, suka atau tidak suka. itulah yang dikatakan LIFE GOES ON.

macam aku ni belajar je la. belajar belajar dan belajar. lepas tu exam exam dan exam. habis sudah satu semester. enjoy kejap. tapi, masuk semester baru plak. kena la belajar dan exam lagi. so, buat dan jangan banyak cakap atau merungut. itu tugas ko!

ok! nak amek mood untuk buat assignment dan study!! next week banyak test and quiz!!

sediakan beberapa perisai seperti nescafe, 100plus dan yang paling penting ialah OREO!

then, khatam paling kurang 10 movie dan beberapa selingan karaoke.

daaaa penat. dan ngantuk.

bila nak study nyer. adoyaiiiiiii.

esok masih ada ye tak??

p/s: jangan aku rasa nyesal plak.



6 comments:

Mohd Nor Quiyyum said...

chaiyok2!

░♥si lampu neon♥░ said...

comel dowh!

tqaAwesome said...

erk kenapa oreo weh? hehe ko minat oreo eh.

chaiyyok cimot!!
bile lagi nak rase semua ni, time blaja je. hihihi

Entri terbaru: My First Bento and Onigiri

cimOt said...

yum: hoyeahhhh

cimOt said...

neon: ai ke yg comel??

cimOt said...

tqa: ha'ah..aq antoo oreo..satu bungkus aq boley abeskan straight away..huhuhu

tips nak sedap!simpan dlm freeze dlu..sure sedap!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...