Wednesday, December 22, 2010

Contest Cari Ayam



contest lepas aku dah miss. so, this time punye kontes aku tak nak miss lagi. bak kata pepatah. aku tak lah pisang berbuah dua kali. hahahaha. ekceli aku sekadar nak memeriahkan pak cik nih punye kontes sebagai tanda support. plus, rindu plak nak join kontes-kontes ni. tak ada niat menang pon(tipu la ko!)hihihi. ok papehal pon terima kasih sayang la Ayeem for this lazat kontes yawww. anyone who interested to join and wanna know the details you all can ambush here. ayohhhhhh sebelum tahun depan tiba ok!


aku cuba tembak kebabom ok!

kelabu:J
ungu:K
oren:I
hijau:M

Ayam-ayam Ayeem menghilang kerana cuti sekolah sudah hampir tamat, so takut kena sunat.

sekarang aku nak cabar 3 pemakan ayam tegar:

p/s Ayeem: siotttttt arrrr ko!! kontes ko tak susah pon! tapi........




SUSAH GILER YANG MANA GILER PON TAK SUSAH.HAHAHAHA


p/s: join la korang.nanti dapat makan ayam.
serius aku tipu.


12 comments:

Ayeem Jemain said...

haha senang nak join, tp susah nak menang haha. tag ko takleh klik pon. grrr. haha anyway thanks! JKIM eh? teringat jakim haha. :D

Miza Yusof said...

hai. thanks tag miza. akan ku cuba dan sahut cabaranmu. cewah! hehe :)

*cimOt* said...

ayeem: iye jakim!! lalalala

*cimOt* said...

miza: owraittt..semangat itu yg kita mahu!!

Ayeem Jemain said...

haha diterime2 jgn riso. ;D

Nolie Liana said...

bila leh mkan nyer??
xsabo ni...

*cimOt* said...

Ayeem: okeyh beb!!arigatao..

*cimOt* said...

noli: weyhhh.ko makan no1..hailaaaa

darkbatman said...

gudluck yer.. byk da kontes skg..

cimOt said...

darkbatman: tq bro!!
ha'ah mmg byk daaa..just enjoy n support..

Wanz Mejuez said...

http://ohhmejuez.blogspot.com/2011/01/contest-siapa-punya-header-paling-cool.html


new contest :D

*cimOt* said...

wanz: thanx beb!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...