Saturday, December 4, 2010

BERTUAHNYA AKU

aku ada banyak mother and father.aku ada mak dan abah.they are my biological parents.dalam masa yang sama aku ada ayahanda dan mak.mereka pula adalah ibubapa angkat aku.

seronoknya aku rasa.bertuahnya aku rasa.aku sepatutnya hargai semua nikmat yang Allah kasi kat aku.tak semua orang ada apa yang aku ada.dan tak semua yang orang lain ada aku pon ada.oleh itu, hargailah orang yang tersayang.berbaktilah kepada mereka selagi mereka ada.dan sayangilah mereka sepenuh hati.

sempena ini aku nak ucap
SELAMAT ULANG TAHUN PERKAHWINAN YANG KE-40
kepada mak dan abah.


sedap kek carrot and almond ni..yum yum yum.


aku pon tak faham kenapa abah buat muka lagu tu.


p/s: pasni bila plak nak dapat mak and ayah mertua ea..
hehehehehe..


2 comments:

Miza Yusof said...

alala, sweetnya. nak sikit kek :)

happy anniversary :)

*cimOt* said...

hihihihi..da abes la..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...