Monday, December 6, 2010

HAPPY BESDAY YOM!!


tak tahu nak merepek kerepek merapu kerapu apa hari ni.nak heboh pasal results aku kuar hari ni tak ada mood plak.beribu-riban kali aku try check tak boleh bukak juga.busy giler server UIA nampaknya.nak masuk daftar next sem nanti baru aku check.hahahaha.
so, apa kata aku promote member aku sorang ni la.Mohd Nor Quiyyum bin Mt Jamil nama bapak dia beri.ok siapa dia yang sebenarnya?aku tak berapa kenal sangat pon member aku ni.cuma kitorang satu kelas time form 4-5.sama-sama amek aliran sains teknikal.sama-sama tak suka biologi la kot.tapi serius aku cakap mula2 aku tak berapa nak kawan dengan budak ni because orang cakap dia budak jahat dan banyak masalah.itu la. ini la.arghhhhh.malas aku nak amek kisah sangat.tapi 2 tahun aku satu kelas dengan pak cik ni aku rasa dia ok jer cuma nakal budak membesor.hahahaha.jangan marah aaaa.sepatutnya kitorang sama-sama masuk UIA.tapi dia dapat offer pegi Germany pula.so, dia bye bye ja la kat aku sorang-sorang pi masuk UIA.namun kehidupan ibarat roda.ada kalanya berada di atas tiba masanya di bawah pula.rezeki dia kurang baik untuk sambung belajar ke German tak kesampaian kerana tak lepas sikit je.memang Malaysia nak ko duk kat sini la rasanya.tapi Allah dah tulis semua tu.sekarang member aku ni kat UNITEN meneruskan perjuangan ENGINEERING sama macam aku.dah lama tak contact budak ni sebenarnya.tapi tak sangka member aku ni pon minat blog.pegi la usha belog dia ILUSTRASI DARIPADA QUIYYUM yang ramai peminat gitu.

sebenarnya HAPPY BELATED BIRTHDAY QUIYYUM!!!mudah-mudahan penambahan umur lebih mematangkan diri ko.not just a year older but a year better.semoga panjang umur, murah rezeki, berjaya dalam mengejar cita-cita di dunia dan akhirat dan aku nak mulut aku ni masin cakap semoga ko jadi ehem ehem dengan kawan pompuan ko tu.hihihihi.nasi minyak pleasssssse.


p/s: quiyyum: birthday aku jangan lupa weyh!!

p/s: arghhhhhh
results aku macam mana ni??

2 comments:

Mohd Nor Quiyyum said...

shima! terharu weh!! x sgke ak ko wt entry psl ak!:)

btw rndu zaman skola esp. tym TE:)

thnx 4 da wishes! tp psl kwn perempuan tu x kot.. dy da ade yg punye la:)

thnx again! ak sgt terharu!

*cimOt* said...

no hal la beb..pape pon semoga ko hepi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...