Tuesday, February 12, 2013

Taman Tasik Titiwangsa


assalamualaikum dan salam sayang.

The last time i came here when i'm 8 or 9 years old something.  WOWWW! Lama giler tu! Aku macam tak percaya plak. Tak payah nak cerita panjang laaa sebab yang pasti banyak sangat perubahan kat taman ni. Perubahan dari segi upgrade and facilities but the scenic view remains the best view of Kuala Lumpur.

ewahhhh. buleh buat poskad rasanya ni. hihihi.


Rasa macam taknak balik selagi tak puas nak shoot gambar. View sangat cantek dan setiap sudut memang bermakna. Sayangnya tasik tu banyak lumut plak. If not, memang boleh capture full picture with reflection of mirror view. Walau macamana pun, all are great tidak menghampakan walau satu. Apa lagi yang mampu aku ucapkan pada-Mu selain syukur dan memuji kebesaran Mu.

Subhanallah Alhamdulillah Allahu Akbar

building terpenting; KLCC, KL Tower, Balai Seni







p/s: dah macam  ejen Tourism Malaysia.




5 comments:

Iffah Afeefah said...

nmpk indah lak gamba2 itu
walpon hanya KL

Sunah Sakura said...

cantik! ni dekat sangat da dengan kolej adik yang belajar kat ukm kl tu ha...pernah gi sekali je makan2 kat tepi tasik..

Hafizin Jamil said...

bajet je gambar cimot tu..kah3

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hahaha pasni kna wat vlog pasal tmpat ni..kasi attract orng luar sikit.. ;)

EZAN IDMA said...

nice pic!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...