Wednesday, February 13, 2013

my other half


assalamualaikum dan salam sayang.

klik le gambor untuk terus ke sana.
nak kabor ke dak ye? kabor je laaa kan. watpe malu-malu plak kan. dah nak lapuk pon. dengan ini gua ingin mengumumkan i got my photoblog! yeayyyyyy!

dah lama sangat berangan nak wat one special blog just for my pictures collection. alhamdulillah, i just manage to create one. i love it so much. jemput terjah ye ke klik sana klik sini klik situ.

di sini gua berekspresi,
di sana gua beraksi,
di sini tetap tersemat senantiasa di hati,
di sana sekadar persinggahan di kala sunyi.






p/s: tapi papepon, blog ni gua sayang lebih laaa.




3 comments:

Encik H said...

ohoi..sbnrnya semalam lagi dah masuk kat sana..hahaha

geeds said...

semangat tau kita bukak baca title "the other half" !

baru nak gedik2 happy baca pasal kisah kekasih hati. lol.

the malay male said...

byk nye blog

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...