Sunday, February 10, 2013

Golden Palm Tree Tour


assalamualaikum dan salam sayang.

dari pandangan atas.
seharian berjalan hari ni. memang penat. agak-agak kalau balik kampung mesti dah sampai. huhuhu. tak perlu merepek panjang. layan saja gambar-gambar sebagai tatapan umum untuk anda semua. ecehhhh.

masa ni air belum pasang lagi.



this one yang straight; means batang palm tree tu.







 macam-macam lah si Deena ni. tak reti duduk diam dan tak reti laa nak buat muka elok sket mase amek gambor. alahaiiiii.



berangkat pulang setelah penat tour.


All in all, i give 4/5 stars. i highly recommended to those want peace and relax at this Golden Palm Tree Iconic Resort & Spa. Very very nice view. Kalau ade rezeki lebih pergi laaa. Tak salah rasanya nak spent your money untuk beristirehat dan sambil tu boleh mentadabbur keindahan alam ciptaan Allah.


Golden Palm Tree Iconic Resort & Spa
Sepang Goldcoast, No. 67 Jalan Pantai Bagan Lalang
Sepang 43950Malaysia


p/s: cuti ni haruslah digunakan sebaiknya kan.
esok nak jalan lagi. hihihi.




2 comments:

misz aisya said...

Ya Allah, serius cantik view dri atas tu. igtkan kat area PD or kampung2, rupenye kat sepang.

tengs for sharing dear.

#dina tu cute lah!

Iffah Afeefah said...

Ini lagi indah

aku teruja

kompem mahal kan

telan air liur

kbai

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...