Wednesday, February 6, 2013

ba*****

assalamualaikum dan salam sayang.

ape bangang laaa dio ni? sokmo nyusahkan aku. ambik ko! dah molek bagi salam tetibe sumpah bangang ke orang plak doh. adoiiiila. uncontrollable! maafin gue!

macam mana tak bangang? kereta tu dibeli bersama-sama dengan lampu signal. it is non optional; whether you can buy or not and have discount without it. kan? kan? kan? ade plak ke dealer jual kete lagu tu? cer ghoyak ke aku kalu ade. pahtu, lampu tu nak buat ape plak kalu bukan untuk diguna pakai? or ko ingat tu sekadar perhiasan? itu memang ko dah tahap dabel ba***** (takmo sebut dah. tak pasai-pasai bertambah bangang jadinya kan. opppsss. tersebut jugak. hahaha). memang gua menyirap betol dengan lu orang yang tak suka kasi lampu signal setiap kali mahu tukar lane ke, nak masuk simpang ke dan ape saje yang sewaktu dengannya. lu orang ni dapat lesen terbang ke hape? dulu mase test JPJ guane? ke lu orang suap JPJ? hamboihhhhh laser mulut gua kannnnn. gua tujukan kepada dua-dua ye; motosikal dan kereta. sama je. menyusahkan bila takmo guna lampu signal tu betul-betul.

kerana ade golongan macam lu orang, eksiden senang je nak happen tau dak? lu orang ape tau? dah terkena batang hidung sendiri baru laa lu orang tau macam mana! tapi orang cam lu orang ni selalunya lepas je plak tu. orang lain macam gua laaa yang akan terpelanting. jatuh ok lagi. tapi kalu dah berjahit bagai dan lagi parah gol kat situ. nauzubillah!

gua marah-marah ni sebab gua sayang. gua marah-marah ni pon, bukan gua omong kosong je. tapi gua dah banyak kali almost terlanggor buntot lu orang. naseb baek brake gua ni makan. kalu tak? mmmmuah gua cium buntot lu orang. gua ni tak suke laaa nak membuntot kereta lu orang je kan. dah namanya gua ride motor, mesti laaa gua mencilok sana mencilok sini. rugi laa gua ride motor duduk kat buntot keta lu orang. haishhh masa itu emas ye! tapi tu laaaa. pesen lu orang yang tak suka kasi signal ni laaaa selalu buat gua lambat sampai ke destinasi yang dituju. elok-elok gua boleh pecut 100, terus jadi 60! ape? 60? macam jalan kampung plak. padahal kat jalan 3 lane. aigoooooo.

akhir kata sebelum gua mengundurkan diri, takde gunenya gua berkeluh kesah dan sumpah seranah lu orang ba***** kan. cuma, dengan setulus ikhlas gua harap sangat laaaa lu orang guna lampu signal tu ye! lu orang senang, gua pon turut senang. hihihi.



Ingatlah orang yang tersayang.






p/s: agaknya boleh kot anta kat Hotfm luahan hati gua ni.




3 comments:

the malay male said...

ladies driver ke tuuuu? huhu

Hafizin Jamil said...

tak nampak garang pun.

aiEz said...

huhu aie selalu kena,mentanglah naik motor cabuk jer yg kereta2 ni nak masuk lane takdenya nak bg signal dlu..pernah berapa kali nak eksiden sebab ada yg masuk tetibe,mujur umur jer panjang lagi..grrr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...