Thursday, November 10, 2011

family first??

status FB minah gedik mana entah:

Happy Birthday to me....thx 4 all the wishes....urm thn nie cm sedih sket je, smbut birthday kt kg gn mama gn opah...xdpt nk smbut gn tsyg...hehehe...pape pun keluarga harus d utama an...



then, apekejadahnya ko punye family first tu??? 
celebrate birthday ngan family sepatutnya lagi la ko happy. ni sedih plak sebab xdpt bersama yang tersayang. ehhhh what the flavor hahhh??
if you said family first, you won't regret or keluh-kesah bagai tu semua. never and ever. "yg tersayang" ko tu is nothing compare to your family.

haishhhhhh.

siyes aku nyampah.

sorry la beb.

aku memang tak berkenan ngan pompuan yang terhegeh-hegeh belom ade pape=belom kawen, tapi berlagak dah macam laki bini pulak. and kekadang tu lagi over pon ade. euwwwww.


p/s: kahwin halal semuanya.
tak payah nak berlakon.

14 comments:

sri said...

setuju! belum kawin dah papa mama. kan kan?

bujal X said...

bila menulis tak pandang kiri kanan tu la jadinya~keh keh~

kak siti said...

bercinta pun, jangan lah sampai belakang kan keluarga. kan? sebab jodoh tu tak pasti tapi keluarga sentiasa ade dengan kite :)

Julie Suhana said...

siyes aku pon nyampah!!

tasekM said...

setuju dgn yu dear...


.

hafiz hafizol said...

oloh.. bia ke dia la.. dia punya Fb...

kita nie jgn jadi macam dia suda...

*larikkkkk

cimOt said...

@sri
dah get ready sangat kottttt..huhuhu

cimOt said...

@bujal X
tengok diri sendiri je laaa tu..hmmmmm

cimOt said...

@kak siti
yes! that is my point!!

cimOt said...

@Julie Suhana
u know who's minah gedik tu..

cimOt said...

@tasekM
kite geng..aku tau tu..

cimOt said...

@hafiz hafizol
ye senang cakap..masalahnya opah tu opah gua..grrrrr

ghost writer said...

nak amik hati bf dia lar tuh...aiilar.

cimOt said...

@ghost writer
bf je kotttt..not hubby that u have to be loyal with..hmmmm

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...