Monday, June 13, 2011

WHEN HE'S ASKING TO MARRY ME






idea asal entry ni from my cousin yang telah buat status begini :
wondering will i get married.

then, secara sengaja aku telah membayangkan situasi yang bakal dihadapi pada masa akan datang. hahahaha.





>
>
>
and my answer:
yes, i do! LOL (gelak terbahak-bahak)


p/s: hati aku ada taman jugak la.


16 comments:

Imran nyambek said...

hahaha.

Isteri Encek Bard said...

very nice entry

JIJI YU said...

kesian lak aku rase

Hans said...

hahahha
entry nih buat aku ketawa
cimot2
ekekeke

Juvana Episod 8

darkbatman said...

sbr jela.. leh gak gelak2 di mlm hari..xpe, sampai jodoh kawenla nt.

cimOt said...

@Imran nyambek
hehehehe

cimOt said...

@ Isteri Encek Bard
thanx..

cimOt said...

@JIJI YU
kesian ape nye plak??

cimOt said...

@Hans
ape laaa cimot ni kan..

ehehehe

cimOt said...

@darkbatman
ye.jodoh ade kawen la nanti ye x..

Pyka Rahmat said...

dah f5 banyak kali pahal gambar susah keluar T.T

cimOt said...

@Pyka Rahmat
ntahh laaa..xtaw nape..
tp dah ok skang ni..hihihi

Hans said...

hahaha
apa la cimot ni kan
ekekke

Penangan Superstar Rajnikanth Pada Pekerja - Pekerja Di India

naz said...

ok jom kahwin jom haha i pun kena train melamar orang ni haha

cimOt said...

@Hans
hahaha..
apa la hans ni kan..

cimOt said...

@naz
ok2..ce praktis sket...hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...