Friday, June 10, 2011

TELUK INTAN ADA MENARA PISA


yeahhhhhh. hari ni aku balik Teluk Intan (TI). kelas di kala short semester yang sangat lah ciput ini telah mengizinkan aku pulang ke desa terchenta dengan lebih bermaharajalela. hahaha. so, macam biasa la tak lain tak bukan; meronggeng time to TI. that's the nearest town from my house. 15-20 minutes only. tak jauh pon. sesape yang belum pernah tiba ke sini boleh la roger aku. nanti aku boleh lah jadi tourist guide tak bertauliah korang. no hal laa. hahaha. ok layan je dulu gambar aku ni sebagai pembakar semangat kepada member-member yang rindu nak balik Teluk Intan.


me with Leaning Tower behind.

adek aku plak.



during night. sangat happening ok!



tukar kaler laen plak. macam2 kaler ada.


p/s: sesape yg bergambar kat tower ni selalunye mesti senget cam tower tu.
hahahaha.

10 comments:

darkbatman said...

cantik gak menara 2 time mlm. mcm tokong cine yg lame2 kan?

Anisa Hang Tuah said...

nice photo beb!

emieysandra said...

cantik ye pemandangannya pd waktu mlm~

cimOt said...

@darkbatman
tokong cine??hahaha

cimOt said...

@Anisa Hang Tuah
thanx kak nis..

cimOt said...

@emieysandra
yessss..sangat cantik..

JIJI YU said...

aku pergi itu hari takder plak aku tgk benda ni

Raden said...

fuyoo..bile malam mcm tempat clubbing la plak..

cimOt said...

@JIJI YU
bile ko datang je terus hilang..hahaha

cimOt said...

@Raden
memang pon..sonok ohhhh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...