Thursday, June 9, 2011

Faizal Tahir - hanyut


very cool and nice editing. aku nak habaq memang semart la video ni. and for the first time, i thought this is an official video clip. sebaliknya, setelah aku bace komen di situ, the owner said,

this is not official video..just editing video for fun

huh?? aku pon terkezut tak berapa nak beruk sangat la. OMG. aku tertipu. tapi aku teruja sebab exactly macam real plak. ohhhhh. you all should watch it! no no no. MUST watch!


p/s: as always FT the best!

hey hey muszrain, you should go further.

6 comments:

Aujinz said...

oh oh.. tak berapa nak boleh tengok.. berukben selo melo..

JIJI YU said...

haha..ngn aku2 hanyut..

cimOt said...

@Aujinz
tengok le bebile berukben ko dah tak melo2 lg..

cimOt said...

@JIJI YU
arghhhh.alasan..

oranglidi said...

hahaha.. ft? aku agk suka la suara dia. tapi ak lagi salute black, lan dan fiq. heheee. suare tinggi2222

cimOt said...

@oranglidi
black lan n fiq mmg ta boleh lawan la high pitch diorang..aku pon suke depa..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...