Saturday, June 25, 2011

RM20 JER?


kali ni aku nak mencube jadi promoter. hihihi. jom-jom meh singgah meh. murah-murah. beli 1 dapat 1. beli 2 dapatlah 2. lelong-lelong. yang jauh mari dekat. yang dekat mari rapat. meh kita peluk erat-erat. korang pasti terkejut kalo aku cakap baju-baju ni RM20-RM25 jer including postage. tapi ini bukan cobaan! ini kenyataan! ala-ala REJECT SHOP mungkin. ataupun BUNDLE pon boleh jugak. memang tuan dia nak let go je baju ni. katenye sudah tidak muat untuk dipakai. takkan nak buang? so, aku tolong promote dan janji habes. and condition 7-10/10. ade yang baru pakai sekali dua je. nampak cantik dan seperti baru beli lagi. puas hati laaa.

ok2 takpe. korang window shopping dulu. kalo berkenan sila roger cepat kat tuan dia through this email bukanwindowshopping@gmail.com


ni feveret aku. bunga halus dia cantik.

baju ni macam baju baby. kiut je.
kaler ala-ala lusuh gitu.

yang ni pon sama. kaler lusuh yang nampak antik.

yang ni jenis jarang. seksi sikit yawwww.

very very nice floral flower.
light yellow shirt. lembut je mata yang memandang.
stripe shirt yang sweet je.
blouse yang ala-ala kebaya. nice!
yang ni kemeja paling cantik. kaler light purple. and really new one.
pink stripe t-shirt. memang comel.
nak comel, kena pakai t-shirt ni.
nak pakai t-shirt, kena beli dulu. hihihi.

HARRY POTTER tuuuu!!

t-shirt ni pon best jugak. kain dia sedap bukan tuk makan, tapi sedap tuk dipakai.
B.U.M. selalunya tidak menghampakan.
pasti best!
kaler ala-ala hijau askar. nice!
something different.
ni macam dress la. kain dia perghhhh. memang sedap laaa.
sape2 yang suke kain lembik2 lembut, this is the best choice.

yang ini sangat comel ok.

t-shirt yang sangat sedap tuk dipakai. kain lembut dan sejuk.

polo t-shirt. kain sejuk.

bling-bling. meriah gitu.



ini baru sebahagian. ade lagi.
for more information about these clothes, you all can like this page and visit here https://www.facebook.com/media/set/?set=a.195033130542483.47257.195029100542886
jom la terjah! ape lagi! jangan kate aku tak ajak plak ea.

cop! cop! kat page ni pon korang bley dapat novel bundle!
p/s: sape cepat dia dapat.

6 comments:

JIJI YU said...

haha..novel bundle ek..aku nak jual le novel aku

i'm ezza haniza said...

oke la tu!

SANDRA AZWAN said...

Hello..feel free to join my special contest!;-)

cimOt said...

@JIJI YU
jom2..majulah industri novel kerana adanya org mcm kita..hahaha

cimOt said...

@i'm ezza haniza
nak?

cimOt said...

@SANDRA AZWAN
thanxxx..appreciated~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...