Monday, June 27, 2011

ANGRY BIRDS MAKE ME ANGRY..GRRRRRR


aku jumpa angry birds BESAR PUNYERR !! nasib baek tak bersentuh ngan babi hijau tu. kalo tak pasal-pasal aku nak bersamak air tanah bagai. haishhhhhhhh. actually exam week just begin. and supposedly i should start focusing on my revision. kate nak dapat dean list la kunon kan. tapi kalo dengan gaya aku yang pemalas giler babi hijau tu, alamat angan-angan mat jenin saja lah. haishhhhhh. entah sampai bile nak insapnya. 

alamak gelabah buntot la ko cimot!!(syaitan berbisik). setakat paper bahasa melayu apa ada. ko kan sasterawanita! hebat bermadah pujangga yang hanya orang gila saja yang paham. ceyttttt. bahasa melayu itu subjektif. memang senang tapi mengelirukan ok! aku lebih rela jawab paper Dynamics or Microelectronics lagi sekali pon takpe. huhuhuhu

arghhhhhh. aku taknak layan ko syaitan. lebih baek aku layan angry birds ni lagi best dan lagi comel dari ko! ko boleh la geng ngan babi hijau tu. memang babi sungguh la babi tu. kalau dah babi tu babi jugak la kan. liat giler babi. ehhhh. apasal aku membabi buta tak habis-habis ni? hahahaha.

memang dah jadi alah bisa terus terbiasa. bila nak exam je aku giler main game. bila aku giler game je aku pon exam. tak paham sungguh dengan hobby kiut dan cool aku ni. sindrom-sindrom akil baligh gamaknya. adoyaiiiii. susah eden nak control. layankan saja lah. kali ni aku ngah mabuk ngan angry birds!! grrrrrrrrrrr. bikin gua panas je ngan depa semua.

teng teng teng teng teng(intro)





dah masuk rumah orang jangan lupa nak ta'aruf. tak manis plak orang cakap. meh sini aku pekenalkan kat korang semua among of the ANGRY BIRDS IN THE HOUSE!!

1. Red Bird – The most common bird and the most popular in Angry Birds. It can easily break through glass material and can shatter long and slim wooden material. This one normally just fly and hit. That’s it, no special something about this bird.
Strength – Normal
Size – Normal
Cuteness – Above Average
2. Blue Bird – Small but definitely awesome this one is also known as the Replicate Bird. Once you launch it on the sling shot, click again to scatter shot just like a shotgun. We used it to break blocks of glass or to push some materials to our advantage.
Strength – Normal
Size – Small
Cuteness – Normal
3. Yellow Bird – Our favorite, because of its lightning dash and absolute cuteness. It can pierce through on wood blocks with ease but with a slight weakness on ice. This triangular Bird has a special trait also known as speed booster.
Special Ability – Dash (tap again on the screen to boost its speed)
Strength – Above Average
Size – Medium
Cuteness – Above Normal
4. Black Bird – One of the strongest birds in this game because this one is fat it tends to destroy things on where it lands and after that, Kaboom! It wreaks havoc to its target point so pigs should be warned when this bird is up.
Special Ability – Anti – Matter Bomb (shattering walls and other materials especially evil pigs)
Strength – Strong
Size – Big
Cuteness – Very cute
5. White Bird – a special type of bird because this one lay down egg on any unlucky target and after that it will burst. They are also known as Pelican Birds and Egg Birds.
Special Ability – Bomber
Strength – Strong (it will only become weak if you forgot to tap the screen and lay the egg bomb)
Size – Big
Cuteness – Very cute
Which Angry Birds character do you prefer most?

BABY IJAU???
hahahaha.
ngek laaa. itu bukan burung la! tapi babi la babi.
hahahaha.


so sesape pengguna chrome boley laaa install ANGRY BIRDS CHROME klik SINI. boleh la maen tanpa batasan even time offline. angryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
p/s: zassssssssss. layan.


8 comments:

Nabiel said...

pehhh..mcm best jek!game nie..hehehe
mau jdi addict nti~
belikan 1 angry birds tuh..buley?=P

JIJI YU said...

marah bebeno ko kat burung..

umiliza989 said...

jom singgah kat tmpt sy
http://ibuarifandaisyah.blogspot.com

cimOt said...

@Nabiel
meh sini datang amek!!hahaha

cimOt said...

@JIJI YU
ko punye pasal laaaa...

cimOt said...

@umiliza989
thanx..nanti jgn lpe singgah lg..

Julie Suhana said...

nape x beli satu yg merah tu..huhu

cimOt said...

@Julie Suhana
hahahah.tengok rege dye laaaaa.kompom kopak poket..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...