Friday, February 18, 2011

aku, dia & vintage PHOTO CONTEST


first of all, thanx to UNCLE KAMARUKOM yang telah menganjurkan kontes ala-ala oldskul gitu. hadiah pon bleh tahan. jangan malu jangan segan. mari kita sama-sama meriahkan pertandingan. ayohhhhhh kalian. tidak lupa juga kepada quiyyum yang dah tag aku. thanx beb.

baiklah. ini gambar yang aku pertaruhkan. original from padang tapi bukan ladang.


original photo


photo keVINTAGEan

semenjak dua menjak ni aku agak bernafsu kebudakan sedikit. teringin rasanya nak main permainan ala-ala zaman muda-mudi dolu-dolu. rindu sangat. so, one of them is playing bubbles. it's fun since i really want. fortunately my dreams come true last tuesday. i'm lovin' it. yeahhhhhh. aku harap sangat aku masih kecil dalam gambar tu. pakai gown gambar katun dan kasut yang berbunyi dengan rambut tocang dua. oh alangkah comelnye. namun apakan daya aku sudah membesar dan memang sudah besar ye! haishhh..kena sedar diri la.

dengan ini, aku dengan suka citanya nak tag antara orang yang gua sayang. hahahaha:


hey sila join. sila terjah sini untuk join.

p/s: apakah definisi sebenar vintage?


14 comments:

izwanyusof said...

kena edit style macam tu ke?..vintage?

*cimOt* said...

@izwanyusof
iya dongggg..katanya gitu...

MamaErra said...

weii!! gi maen bubbles x ajak akak!

Nabiel said...

wahhh~
terbaek la pic nie..hehehe
gdluck..
rse dh lame sgt xjoin contest~

Pyka Rahmat said...

walaweh i love vintage muah muah

*cimOt* said...

@MamaErra
untuk bebudak je laaaaaa

*cimOt* said...

@Nabiel
tq tq..
jom laaa join weyhhh..ko da lama tak berkontes..

*cimOt* said...

@Pyka Rahmat
wahhh vintage love u too..

kamarukom said...

tenkiu 4 joining my contest!! ;)
gudlak ye ^o^

*cimOt* said...

@kamarukom
welkam tuan penganjur..make sure kalo tak 2 no 1 pon jadilah..hahaha

green said...

vintage = vitagen

norfaridahanum said...

haha.sy baru nk tnya ape maksud vintage nihhhh....toink2.

*cimOt* said...

@green
haha..ko la antu vitagen tu kannn..

*cimOt* said...

@norfaridahanum
so, sape nak tolong jawabkan ni??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...