Wednesday, February 9, 2011

HARI RABU ADA WORKSHOP

asal hari Rabu je workshop. asal workshop je hari Rabu. haishhhh. itulah rutin mingguan aku sebagai seorang pelajar macho dan gagah. workshop ni aku definasikan sebagai gym la. serius macam dekat gym. ok tipu. tak ada alat senaman di situ. tapi penuh dengan machine yang fuhlamak gedabak besar yang cofirm2 aku tak mampu nak alih sedikit pon. serius aku cakap. tak tipu kali ni. tenaga zahir kena kuat la. macam-macam kena buat. tenaga batin? tak perlu sama sekali ye!

ayohhhhhhh kalian semua kita pi workshop sama-sama.
nampak tak muscle berketol-ketol kat tangan aku tu?? ewahhhhh.


perkara wajib kena posing dulu.
inilah uniform ala-ala robocop!!
kasut yang amat lah berat dan bikin aku jalan kengkang macam orang dalam pantang.


ini nama dia CNC(computer numerical control) milling machine.
one of the machine yang aku dah pernah control. banyak lagi sebenarnya.
macam-macam bentuk boleh dibuat. ada skill dan creative semua boleh jadi.


time ni aku tengah buat arc welding. berbintang-bintang mata aku dibuatnya.
see, terang nak mampos!
dan sangat panas ok!


topeng tu wajib pakai.
aku suka sangat buat benda ni sebab bagi aku workshop sangat best walaupon penat.

sekian.


p/s: seronok2 juga. report kena buat ok!
aigooooo.



10 comments:

echah mashuri said...

perghh....macam best je..heeee..

penaberkala said...

amek mechy ka?
haha, lab ak xde mechine, tp kena panjat-panjat tower dan main ngan chemical

hans said...

wah
hebat lah ko
cool
kalau aku memang xminat sudah benda2 nih

Jom Join Contest Situasi Hans : Gunakan Imaginasi Anda

*cimOt* said...

@echah mashuri
mmg best pon echah!!

*cimOt* said...

@penaberkala
aku amek manufacturing engineering..
ko amek ape smpe kne panjat2 tower?

*cimOt* said...

@hans
mane ade hebat weyhhh..besa je..
abes tu dah ko minat lisa surihani je!mmg laaa..hahahaha

penaberkala said...

owh, manufacturing..mesti ko expert pasal 6 lean principles kan? haha

ak amek chemical engineering
tower dlm lab pun dh gayat dowh
kat real plant nnt tak tau la

*cimOt* said...

@penaberkala
aq lom start the real majoring ag..ni still mcm basic laa..huhu..
ok..majulah engineering tuk Malaysia..

green said...

serius shit, sgt best

*cimOt* said...

@green
oh shit ko!! asal ko ilang camtu je douwhhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...