Thursday, September 16, 2010

Raya Sakan Contest by Insan Tinggi


jom!mari mari!jempot!mai ramai2 memeriahkan cik z@ck nyew contest.ketahui lebih lanjut klik sini.senang jer.xyah pikir menang or kalah yang penting raya sememangnya meriah sakan.




tahu ja sok raya budak kecik nih pe lagi TERexcited lew dye.sampai berapi-api rumah.ishk7.

RAYA SAKAN??PE YANG SAKAN SANGAT TU?
mmmm.kalo dah hantoooo berGAMBAR pe lagi yang harus dibuat?makan dikemudiankan dolu pon tarapapa la kerna ada mission yg lebih fenting perlu diaccomplishedkan.
......
......
BERGAMBAR SAKAN LEW TEMAN
tapi tak maen la gambar skematik tapi isometrik lengkap dengan kiraan angle,displacement,magnitude tu semua ok.lagi satu, yang paling fenting ialah darjah feeling memfeeling.harus dihayati setiap scene shooting.pastu kena la bersesuain ngan tema.ok,tema teman kali ini ialah rindu di aidilfitri.siap dengan lagu dendang perantau berkumandang skali.

di hari raya.terkenang daku kepada si dia.
kampungku indah nun jauh di sana.ayah serta bondaku.


tip1: pandangan mata harus dikawal ye.cewahhhh
tip2: make sure lubang hidung sudah dibuat housekeeping ye..
tip3: buat la pape je ye.
paling xboleh blah aq berposing bagai nih kat umah orang lain.bajet jadi model baju kurung tuk butik.ngeh3.memang SAKAN laaaa.

tengok maateh dye la an~~mana tumpah kuah kalo x ke nasi.anak buah teman pon ape kurang hebatnye.pantang nampak lensa kemera,kalo boleh nak melekap penyek kat situ.deme pon kalo dah beraya memang seronok SAKAN tak hengat walopon xpose.cessss.


see! mereka sangat pandai posing ala-ala SAKAN.model cilik.

perbendaharaan baru from buku conteng aku edisi2010
*SAKAN:amek gambo

hihihi..suka suki jer..


p/s: jom kita beramai-ramai start puasa 6 plak.

2 comments:

[z@ck] said...

thanks for joining..dear..kinda re-link your Raya Sakan entry kat link box tu boleh? coz the one yg u dah letak just link blog you kan..senang I nak track lepas ni =)

*cimOt* said...

sori sista miscopying link..hihihi..i've done..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...