Thursday, September 30, 2010

Apo2 Yolah Next Top Icon


cimOt
20 years old
student
Teluk Intan
"pape jela"


moh kite serbu atok Mohd Suhaimi Ahmad ni sampai semput.hahaha.sesape rase nak terase berase ala-ala pelajar Akademi Fantasia boleh la join dis contest.rasekan debaran demi debaran, penyingkiran demi penyingkiran bakal disaksikan sehingga tinggal bape ketol jer finalist.aku tak reti nyanyi even nak panggil hujan aku soh katak jugak.so, dis contest makes me just get the FEELING.feeling ala-ala fofular glemer ngetop kebabom.tak susah pon.berminat nak join pi terjah kat sini.tarikh tamat 15.10.2010.cepat sebelum terlambat.

3 artis fofular kena tag.kita lihat sapa yang kena....

p/s: so, AFUNDI CIMOT 131313
har har har

10 comments:

sumpit said...

uik , daku fofuler disini... tq...akan ku usahakan untuk menjadi lebih fofuler...

my recent post
JEMPUT MELAWAT
LATIHAN MENYUMPIT




tq

*cimOt* said...

sumpit: yeahhhh..bintang fofuler...

Suhami said...

approved.....saksikan ke fefular an cucu yang sulung di main profile atok....pehni lagi meletop la kau cu....gud luck yo

Suhami said...

errr, lagi 1, atok curik sket intro kau ni leh cu? sodap lak bunyik eh...atok buek intro, orang tak paham2 po bondo den nak buek gak eh...atok curik yo

Yanie J said...

adeh cik cimot..yanie ta fofular nt tade sape nk vote huhu
insyaallah,nati yanie usahakan join cntest ni.
tq~~

*cimOt* said...

atok: amek ja la tok oiii..janji markah gua lebeh sket ok!!!hahahaha..joking..

*cimOt* said...

yanie: fofuler xbemaksud cam artis bagai tu..try jer..ngan i ni fofuler ker..just enjot da contest n support our fellow blogger..betoi an tok!!!

Suhami said...

boto2...atok stuju

sumpit said...

wahahaha terase fofuler plak diri ini cewahhh perasaan

*cimOt* said...

sumpit: xdak saper yg nak fofulerkan kiter..so, sendiri mao rase la...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...