Sunday, September 5, 2010

KAMPUNG VS BANDAR


tersenyum kelegaan, kegirangan dan kebanggaan.bukan kerana melabur di bursa saham, dan saham aku meletop naek! tapi aku sekarang sudah selamat menjejakkan kaki di bumi
Malaysia.opppsssss.terPERASAN di situ.aku sememangnya di Malaysia tapi tersangatlah hepi sebab dapat balik my rumah manis rumah.AHAAAAA.sonok sesangat bangat.so, jangan jeles ea!walo pada hakikatnya aku yang jeles kat korang sumer ok coz member2 aku awal2 lagi sudah berambus seawal hari Khamis lepas.cesssss.and I believe almost all of you already at ur home.



OK! aku balik naek bas kali ni.terKEZUT tak?PERCAYA tak?tapi inilah buktinya.



member2 aku sumew taw aku ni species adek akak@anak mak.kenapa?well, boleh kira dengan jari berapa kali aku balik kampung naek bas dan berapa kali aku tak balik umah during weekend.memang susah la nak nampak batang hidung aku kat campus uni tuh.so, kalo ade pape diorang kena buat appointment or booking aku awal2 kalo nak kewujudan aku kat hostel or uni.macam artis fofuler plak kan.HOT lew sangat kan.perghhh.perasan!



OK! STOP! citer sebenarnya ialah RAYA DI KAMPUNG ATAU DI BANDAR?which one do you prefer?raye katne tahun ni?tepuk dada,rasa sakit ke tak?ini adalah sambungan entry lepas.semua orang gumbira dapat beraya di desa terchenta.begitu juga aku dapat beraya di rumah sendiri.TAPI SATU TRANSFORMASI BERLAKU. tahun ni kitorang akan beraya di bandar.ulang sekali lagi:beraya di bandar!!menentang arus gayanya.huhuhuhu.apa telah berlaku?ini semua gara2 opah aku telah mengisytiharkan raya pada tahun ini jatuh pada 1 Syawal yang pasti tapi di rumah mak cik aku.tiada talian hayat.lalalalala.so, plan raya kali ni lain dari yang lain.after forgiving each other kat rumah teros bertolak pi umah my aunty and we all gathering there.no more sawah padi or woody houses.hmmmmm.tak dapt nak kate ape.then, let's rock da town this time yeahhhh.



p/s: biler plak akan beraya di penang?
opssss..lambat lagi ok!


2 comments:

green said...

kawen dgn aku blh la mrasa raya kat penang. haha

*cimOt* said...

hoishhhhh..statement hot tuh..kalo taw my boy abes ko...=P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...