Saturday, September 18, 2010

HATI


JATUH HATI-MAKAN HATI-JAUH HATI-SAKIT HATI-BERHATI-HATILAH.
hati perempuan ni moist sangatlah.
mudah jer tersentuh.
ia juga umpama kerak nasi; sekeras-keras hatinya akhirnya lembut jua.
TETAPI..
ada satu perkara yang tidak boleh dipandang enteng tentang hati mereka ni..



"KECEWA"
once broken,considered no more chances.

p/s: sakitkan hati aku bole lagi..
tapi jangan mak aku punye hati!!
aku lempang laju2 pipi ko !

10 comments:

Nabiel said...

sape sakitkan ati dia nie?hehehe~
sabo..adatlah kan..msti ade owg akn cbe sakitkan ati kte~hehehe

naz said...

SIAPA yang berani sangat tu? tak baik tak baik

GRuNGe said...

Pergh, soalnya hati ke ni. ;) Berhati-hati dengan hati. Sebab bukan macam barang dekat kedai, once broken considered sold.

*cimOt* said...

nabiel: bukan orang la kalo xpnah sket ati kan??hmmm.adat.

*cimOt* said...

naz: u laaaa..kure2 dlm perahu plak..

=P hahahaha..naz baik an..

*cimOt* said...

grunge: bukan soalnya hati..tapii soalnya siapa yang menyakitkan hati..

LUMUT said...

soal hati..tiada siapa yang tahu apa rasanya hati kita...


ubat hati yang terluka ada 2....

doa dan masa...

elmo blurb said...

uish garangnye ~.~

*cimOt* said...

lumut: aq taw kaw mmg arif skali bab2 hati ni..smugew ko sentiasa sabaq na..

*cimOt* said...

elmo: tang mne tu..??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...