Monday, September 6, 2010

BAJET PERANTAU


HAHAHAHAHAHAHA
memang tak bley blah kan aku ngan member aku nih.tapi aku ucap thanx a lot my dear kerana merealisasikan impian aku.even it is not reality, fantasy pon jadilah.ni semua gara2 aku terINGIN bangat mau feeling2 dok study oversea gitu.so, this is the result.




pastu, siap letak kat FB lagi.HAMEKKK KAU!!!memang kena kutuk tahap tak hengat ok!HAHAHAHA.padan muke ko!!sape suroh!!bajet lagi!!

terimalah kutukan demi kutukan..


panahan kata2 yang menusuk kalbu..hihihihi..


btw, aku dah merasa tempiasnya serba sedikit.korang ader??
kepada sesape yg nak merasa bley la cube.


p/s: tapi tak salahkan kalau berangan mat jenin..
sekali-sekala 2kali-2kala..
mana taw 1hari nanti ia menjadi kenyataan..


12 comments:

kata kila said...

adoi yg komen pun taknak kalah ouh.ucap slmat hari raya sudah.huu

MamaErra said...

x pe, x pe... one of the days kita kan pegi juga, bkn atas tiket blaja tp holiday... lagi best! kan kan kan?

barulah fantasy becomes reality...

miya said...

muahahahha. TERBAIK wehh

GRuNGe said...

Wakakaka, overthesea? Kalau ikut apa yang didengari, tak semuanya indah.

*cimOt* said...

kila:hahaha..taw xpe..deme pon bajet jgk LOL..

*cimOt* said...

mamaya:ouuuwwwyeahhh..yahoo!!1day nothing is impossible..

*cimOt* said...

miya:ahaaa..=P

*cimOt* said...

grunge:hmmmm..dats right..but we take the +ve side..

green said...

dah hantar ke metro?

*cimOt* said...

green: xditerima la sedyh suda..

izulman said...

hahahaha lawak~ this year i tak sent anything untuk salam perantauan, malas la pulak.

las yer je anta yg single person, smp skrg simpan lagi link gmbar tu lol!

regards from sydney,
izulman ;)

*cimOt* said...

izulman: waaaa..nti next rye gitaw la kalo msuk paper..aku suke sgt tengok ruangan salam perantauan tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...