Friday, October 28, 2011

you touch me, my bodyguard will kick you!


haaaaaaaaaaaaa. takut tak? takut tak? so, jangan berani nak main-main mata or nak menggedik-gedik dengan aku. tak pasal-pasal ada yang hilang anggota badan. hahaha. ok. just nak citer pasal kepentingan martial arts to individual life.

tunjuk ajar ku sifu!!

eh eh eh. tak payah nak bersifu plak ye! kalau nak 'yong tau fu' aku ade. sebenarnya aku bukan laaa pakar atau master dalam martial arts ni. even kat sekolah dulu pon aku tak belajar habis. seingat aku, belajar tae kwan do setakat tali pinggang kuning je. damn! malu kottt. orang lain sampai black belt, masuk tournament sana sini but not me. hehehe. almaklum saja la aku budak pemalas tu. tetibe aku rasa nyesal pon ade sebab tak habiskan. alasan semata-mata. honestly, aku tak berapa minat sebenarnya.

adek aku baru je habis konvo. tu yang aku rasa excited nak cerita. hahaha. dan aku rasa adek aku awesome giler sebab berkonvo. orang lain semua macam excited "waaaaa. sonoknya konvo". tapi lagi interesting bila tahu-tahu je "what? konvo silat?". that is my point.  

korang rasa awesome tak KONVO SILAT CEKAK SEMALAYSIA??

ok sudah laaa tu. mana pi citer kepentingan martial arts to individual life? emmmmmm. tak susah pon jawapannya aku rasa. semua tu common sense.

mempertahankan diri sendiri, orang yang teraniaya, dan orang yang berada dalam kesusahan.

makanya, kalau korang kacau aku, aku akan suruh adek aku belasah korang. huahuahuahua. don't play play okay??



p/s: amacam??


4 comments:

JIJI YU said...

sumo pon berguna gak kan

cimOt said...

@JIJI YU
yes..

ctk said...

haha..lor..suruh adek lak jge..kamu bila nk bljr..hihi

cimOt said...

@ctk
hihihi..da blajar..tp xabes..hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...