Monday, October 31, 2011

di mana kan ku cari ganti, serupa denganmu....lalala


aku miss gila ngan my pinky croc.
because it looks rock.
and makes me like a rocker.
huh??
rock ke pink??
errrrrr....

tak kisah laaa.
sebab crocs pink aku ni laaaa...
aku boleh redah semua.
masuk kebun, pi pasar yang basah berlopak sana sini, bancuh simen, daki turun bukit, jalan-jalan window shopping, beraya, pi kenduri, pi kelas etc.
boleh buat berenang sekali.
serius tak tipu.

tapi semua tu tinggal kenangan.
sebab dia dah uzur.
masih ada.
cuma tidak betah untuk terus berbakti lagi.
alahaiiiii.

aku rasa kehilangan juga tanpa si dia crocs pink aku tu.
yang pergi biarkan pergi.
yang baru pula jadi pengganti.
untuk menyambung bakti.

tadaaaaa.

still pink.
but not as the last pink i had.

aku tak suka yang style kurus-kurus tu.
aku suka yang style gemok-mok-mok ni.


p/s: orang pompuan giler heels.
tapi aku giler crocs!
but doesn't mean i'm not a girl.

12 comments:

Liza Razak said...

cute gile crocs warna pink tuh...super practical..boleh pakai ke mana shj kan? :)

Umie Artoqiemie said...

banyaknye jasa dia.. aku gila kasut skater btw. aku tak suka heels macam kau jugak :D

EN.ROBOT said...

pink = rock..? hehe~

cimOt said...

@Liza Razak
tu laa..sye yg xminat pink pon tros jatuh hati sebab ia comel..

cimOt said...

@Umie Artoqiemie
yes! boleh tubuhkan persatuan girls hate heels..

cimOt said...

@EN.ROBOT
kita tuka laa..asyik itam je baru nak rock..pe kate pink is rock..yeyeahhh

Fatin Mraz said...

kita sama! penah ada crocs kaler pink..tapi dah x berapa nak pink.. hehee...

thanks join my blog.. FM menyibuk kat sini gaks laa.. ;}

cimOt said...

@Fatin Mraz
yeayyyy..boleh buat geng crocs pink!!

Anif Abdullah| AA said...

den plak tak suka pakai croc..kaki ayam je.hehek

cimOt said...

@Anif Abdullah| AA
sori xgeng..hahahaha

ctk said...

crocs nmpk kaki besar...haha..tp suke tgk org yg betul2 sesuai pkai..style beb :D

cimOt said...

@ctk
agak2 sye sesuai tak??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...