Sunday, October 16, 2011

PIG jahat!!

seronok bila orang yang kita sayang seronok jugak. seronok dapat jumpa anak-anak terchenta gua tadi. makin nakal makin bijak makin petah. ok gua surrender laaaa. you olls lagi hebat. maateh tak reti nak ber"tomoi" ngan Adek. hahaha. 

berhantu angry birds. tak habis-habis angry birds all 24/7. hahaha. baju, beg dan serba serbi nak angry birds. tak padan umur 3 tahun, terer main angry birds. siap ajar gua main lagi tu.

maateh: adek, suke angry birds yang mana satu?
adek: hijau. mulut iye besar!
maateh: angry birds mana yang jahat?
adek: PIG!
maateh: (speechless)

adussssss. gua pon tak tahu sangat pasal angry birds ni. hahaha.



a day with both of them really really makes me release all those kind of "serabut".
thanks anak-anak terchenta Maateh ni.



p/s: anak buah gua comel macam gua.
cehhhhh.
tak caye sudah!!


6 comments:

naz said...

haha demam angry bird.

auny aizie said...

hahahaa. adik aku skan gni wei , takde patung angry bird dia , taknak betul dia tido . ish

H.J said...

pig tu la yang paling cute

cimOt said...

@naz
agaklaaaa..sumer giler angry birds skang ni..

cimOt said...

@auny aizie
soh laaa angry birds tu dodoi dia tido..hahaha

cimOt said...

@H.J
haaaaaaaaaaaaa..kiut la sgt kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...