Sunday, January 1, 2012

tahun baru; baju putih jugak

putih itu suci kan

seperti nggak ada bedanya saja aku dok edit-edit kunonnya nak tampak lain sikit pada tahun baru. sigh. i'm failing at changing white to other color. hopefully this white makes my heart as pure as white color.


SELAMAT TAHUN BARU

azam dulu mana yang belum sempat dicapai boleh laaa sambung tahun ni pula.

azam aku?










nak menambahkan berat badan?
mungkin laaa.
give up jugak sebab tak pernah berjaya.

papepon finish my exam first, and i'll think about it later.



p/s: apa la agaknya memories yang bakal aku lalui tahun ni?




6 comments:

wachak said...

Selamat tahun baru cimot. Moga tahun 2012 ini akan membawa 1001 kebahagiaan dan perubahan yg baik buat kita semua :D

~SaL IjOu~ said...

selamat tahun baru.smoga tercapai sgl cita2 & senyum2 selalu hendaknya~ =)

aiEz said...

cimot,blog kaler putih best...suci bersih gitu,auww..hehe

cimOt said...

@wachak
thanx wachak..insyaAllah menuju ke arah perubahan yang lebih baik..

cimOt said...

@~SaL IjOu~
yes! you too..

cimOt said...

@aiEz
betoi2! best kan putih? sama mcm blog ko..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...