Monday, January 30, 2012

CAMERON HIGHLAND laaa plak..


tak habis lagi satu Malaysia aku nak pusing. tak menang kaki. huh? bukan tak menang tangan ye. hahaha. belum lagi habis nak cerita fasal Sabah, dah masuk plak cerita Cameron. adoyaiii. actually, after balik dari Sabah aku terus straight pegi join program anak angkat dekat Cameron Highland. nanti laaa gua cerita. penat seh mendaki gunung. masih lagi kepenatan. baru je balik ni haaaaa. adoyaiiiii. nanti ye sayang-sayang gua sekalian.  ^_^


bersambung....





GILA BORING ASYIK BERSAMBUNG!!
DAMN!!


sori laaa beb. gua tulih bila gua free je. sikalang gua fenat + tak free lorhh.


p/s: mood menulih kian pudar laaa sikalang.
caner ni??


6 comments:

aiEz said...

nak strawberi ada lagi tak?hantar kat tapah k...huhu

H.J said...

kemana mood menulih hilang?

YOUsoF said...

Terlebih teruja nak berjalan, mungkin masa tumood kau makin pudar dan pudar dan pudar....

cimöt said...

@aiEz
tak beli pon..makan kat situ teros..hihih

cimöt said...

@H.J
biasa laaaa..lama behenti mmg hilang mood..

cimöt said...

@YOUsoF
mungkin betul jugak ko ckp tuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...