Wednesday, January 25, 2012

duhai kekasihku, cintaku tertinggal di Sabah


assalamualaikum semua.
apa khabar semua? sihat walafiat hendaknya.
aduhaiiii. sekian lama aku menyepi nampaknya.
OK abaikan saja tajuk entry aku yang nak gempak sokmo tu.

baru sahaja pulang dari Sabah bah. seminggu di sana. macam-macam warna dan rasa. serius aku katakan Sabah membuat aku terpesona. keindahannya, kecantikannya dan segalanya subhanallah!! sesungguhnya ciptaan-Nya memang tiada tandingan.

tak terungkap dengan kata-kata.
tak mampu aku luahkan bagaimana rasa.
hanya aku sarankan kalian cuba la berkunjung ke sana pada satu masa.
dan rasai laa ianya sendiri.

alahaiiiii.
banyak pengalaman yang ingin aku kongsikan sepanjang aku berada di sana. tapi bukan laaa waktu yang terdekat ni. line internet yang slow ni tak mengizinkan aku untuk upload gambar-gambar memori terindah aku di sana. insyaAllah setelah line clean and clear, akan aku upload dan korang bley laaa nak jeles ke hape ekkkk. ecehhhhh. hihihi.


TUNGGUUUUUUUU YE!



p/s: enjoy the souvenir ye wahai family terchenta.
 itu je yang mampu nak beli.
kah kah kah.



18 comments:

Pembunuh Tanpa Bayang said...

teringin..
tak pernah lagi jejak kaki ke sana...

nasha sanza said...

sampai hati tak beli hadiah untuk kita..hehe...tak pernah gi sana! sangat jeles!=(

Nini Hartini said...

last year family gi sabah. jeles betul. mmg cantik sgt tgk gambar2 dorg. pemandangan kt sana cantik memukau kan?.. untung lah dpt gi...

sri said...

untunglaaaaaaaa dapat holiday... jeles nye! sy duduk rumah je cuti ni tau awak..

Uncle Jonni said...

wahhhh... itu mesti ternampak lelaki kacak....

begitu lebar senyumannnnn...

akekekekekeke

Nabiel said...

ole2?ole2?ole2? dan ole2?hehehe=P

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

zuan x prnah smpai sabah.. huhu

YOUsoF said...

Aku belum ada peluang nak jejak kaki ke sana.. Serius teringin. Setakat ni aku cuma mampu jeles pada orang yang dah dapat ke sana.. haha



Susah² je kau, terima kasih souvenir tu ye.. ;D

EZAN IDMA said...

bestnye berjalan. kite tak penah smp sabah lagi :(

cimöt said...

@Pembunuh Tanpa Bayang
insyaAllah akan sampai jugak nanti tu..

cimöt said...

@nasha sanza
nak hadiah ape yang oiii??hihihi..dah licin ole2 kite..

cimöt said...

@Nini Hartini
yupppp..mmg memukau..org2 nya jugak memukau..

cimöt said...

@sri
seronok ape dok umah..aku ni duk umah pon tak sempat lg..bukan holiday pon..

cimöt said...

@Uncle Jonni
ha'ah tetibe ternampak mamat korea lalu..keh keh

cimöt said...

@Nabiel
ape ole2 tu?hahaha

cimöt said...

@Muhammad Saiazuan Norhalik
sampai laaaa satu ketika nanti tuuu..

cimöt said...

@YOUsoF
satu masa nanti pasti ko akan jejak sabah tu..aku doakan..pastu org lain plak jeles dgn kau..hihihi

cimöt said...

@EZAN IDMA
nanti boleh laaa plan pi sabah plak kan..family holiday maybe?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...